Transatel en Capestone slaan de handen ineen om de uitrol van mobiele internetoplossingen voor IoT, edge en Wireless WAN te vereenvoudigen.

Capestone en Transatel (dochteronderneming van NTT Ltd.) hebben hun samenwerkingsverband bezegeld om de inzet van mobiele internetoplossingen voor IoT, edge en Wireless WAN, eenvoudig te maken voor ondernemingen, waar ook ter wereld. Deze alliantie brengt de krachtige combinatie van Tier 1 MVNO & value-added distributeur samen.

De afgelopen jaren hebben IoT-ecosystemen een grote ontwikkeling doorgemaakt. En in de nasleep van COVID, zijn bedrijven nu op zoek naar slimme manieren om hun activa te digitaliseren om een betere zichtbaarheid en controle te krijgen, maar zonder hun kernactiviteiten te belemmeren. Ondersteund door hun decennialange expertise in cellulaire connectiviteit, richten Transatel en Capestone zich op het creëren van een kant-en-klare oplossing voor ondernemingen. Met hun end-to-end IoT & Wireless WAN-diensten worden de eisen van de onderneming centraal gesteld door de oplossing nauwkeurig af te stemmen op de use case, schaalbare functies voor te stellen op basis van de business roadmap, en ten slotte verschillende prijsopties aan te bevelen voor een beter rendement op de investering.

Jos Ouwerkerk, Managing Director bij Capestone & Comgate
“De totaalpakketten bestaande uit hardware & connectiviteit zijn ontworpen voor ondernemingen om de complexiteit te verminderen waarmee ze geconfronteerd worden tijdens het implementeren van IoT & Wireless WAN-projecten. Dankzij de wereldwijde dekking van Transatel kunnen onze partners hun projecten nu ook buiten de landsgrenzen schalen en zorgen voor redundante & veilige connectiviteit, dit alles terwijl ze gebruik maken van wereldwijde service ondersteuning.”
Jos Ouwerkerk, Managing Director bij Capestone & Comgate

Vanuit deze unieke samenwerking tussen Transatel & Capestone, zullen ondernemingen geen kostbare interne middelen hoeven te besteden aan het ontwikkelen of testen van verschillende oplossingen die beschikbaar zijn in de markt. De “white board” aanpak van Capestone & Transatel, zal ondernemingen in staat stellen om een pakket te kiezen dat past bij hun behoeften, om zo sneller hun weg te vinden naar het voltooien van de IoT waardeketen en sneller de markt te bereiken.

Het brede productaanbod van Capestone biedt een uitgebreid portfolio van A-merken, waaronder Cradlepoint, Teltonika en TCL (Alcatel), die zijn ingebed met Transatel’s wereldwijde connectiviteit, afkomstig van 230+ tier-1 mobiele operators. Dit stelt ondernemingen in staat om pakketten te selecteren in elke IoT-industrie, variërend van eenvoudige track & trace-systemen tot complexe IoT-diensten voor industrie en productie. De gecombineerde kracht van de 2 bedrijven zal ondernemingen helpen die op zoek zijn naar eenvoudig te implementeren & flexibele cellulaire pakketoplossingen.

Het bieden van een eenvoudige, schaalbare en flexibele IoT-oplossing is de kern van wat we doen bij Transatel, en de alliantie met Capestone verstevigt onze toewijding aan de markt‘ voegt Jacques Bonifay, CEO van Transatel, toe.

Over Transatel (dochteronderneming van NTT Ltd.):

Transatel is een wereldwijde aanbieder van cellulaire connectiviteitsdiensten en een toonaangevende MVNO Enabler met meer dan 200 virtuele mobiele operators. Haar wereldwijde 3G/4G/5G/LTE-M connectiviteitsplatform wordt gebruikt door KMO’s, maar ook door internationale ondernemingen zoals Airbus, Stellantis, Worldline, en Jaguar Land-Rover. Van Always-Connected PC’s en tablets, tot aangesloten voertuigen, vliegtuigen en industriële M2M-toepassingen, Transatel’s slimme SIM / eSIM verbindt veilig miljoenen mobiele en edge-apparaten over de hele wereld. Transatel biedt ook wereldwijde cellulaire data connectiviteit voor internationale reizigers en gedistribueerde werknemers via haar Ubigi eSIM oplossing. Bezoek www.transatel.com voor meer informatie.

Over Capestone:

Capestone is een toonaangevende gespecialiseerde distributeur van 4G/5G Wireless WAN, IoT en AR. Het bedrijf distribueert producten en diensten van leveranciers als Cradlepoint en Teltonika aan meer dan 800 channel partners wereldwijd. Voor use cases op het gebied van IoT, Mobile, Healthcare, Enterprise en Industrial 4.0. levert Capestone ook volledig beheerde 4G/5G-oplossingen zoals back-up, tijdelijk internet, vaste draadloze toegang en Day-1 connectiviteitsdiensten. Bezoek www.capestone.com voor meer informatie.

 

Andere Capestone nieuwsberichten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief