First class support bij smart technology

Het is onze missie om ervoor te zorgen dat complexe mobiele technologie eenvoudig en toegankelijk is voor u als partner en uw eindgebruiker. Ons team werkt met veel passie om onze oplossingen- die ervoor zorgen dat apparaten waar dan ook ter wereld verbonden worden met het internet- te implementeren en te onderhouden. Nergens anders profiteert u van zeer specialistische kennis over 4G/5G mobiele internet oplossingen, IoT netwerken en kritische communicatie. Dit klinkt duur, maar bij Capestone profiteert u van Premium Support inbegrepen bij de aanschaf van al onze oplossingen.

Wenst u nog meer maatwerk, support on premise/remotely door een van onze Executive Engineers, dan bieden wij Capestone Priority. Deze add-on biedt Support op het hoogste niveau met de hoogste prioriteit. Wat dacht u van de configuratie van de vloot van uw routers uit te besteden aan de engineers van Capestone. Capestone Priority biedt u tevens de mogelijkheid om zeer voordelig additionele services in te kopen ten opzichte van de standaard dienstverlening.

Bekijk hier onze leaflet over Premium & Priority Support.

Wat zeggen onze Partners over onze geboden Support

“Ik ben tevreden met de Support afdeling. Er is een snelle afhandeling van lopende tickets en er wordt snel gereageerd op lopende tickets.” Bert Roelofs –  EZS Parkeersystemen B.V.

“Het Support team vind ik klantgericht en meedenkend.” Dennis van Noort – Rijndorp klimaat

“Behulpzaam en technische support. Wij worden vriendelijk te woord gestaan en daar zijn we heel blij mee”. Ewout Gastelaars – BeNext B.V.

partner up

Kom in contact met onze support afdeling

Schrijf u in voor de nieuwsbrief