Defect & retour

Constateert u een defect aan een apparaat dat u bij ons heeft gekocht, dan kunt u het retourneren, mits het aan de voorwaarden voldoet.

Afhandeling door Capestone.

Wanneer uw product behoort tot een van de onderstaande merken voldoet Capestone de afhandeling.

  • Cradlepoint (voor routers die nog zonder package verkocht werden)
  • Huawei
  • RugGear
  • Sierra Wireless
  • Teltonika

Indien na controle blijkt dat het product toch geen defect vertoont, zijn we genoodzaakt u € 25,00 onderzoekskosten en € 12,00 administratie- en verzendkosten in rekening te brengen. Heeft u vragen over uw retournering? Kijk of uw vraag in onze FAQ staat, anders kunt u contact opnemen met: support@capestone.com of bellen naar +31 (0)85 111 08 38.

Vraag direct uw RMA aan
RMA Capestone

Afhandeling door de fabrikant

Wanneer uw product behoort tot een van de onderstaande merken, volgt u de hierbij aangegeven RMA-procedure. Hierbij voldoet de fabrikant de afhandeling.

Cradlepoint 

Voor routers die als package zijn aangekocht – sinds april 2018: klik hier voor meer info over de limited lifetime warranty. Defecten worden behandeld door Cradlepoint. U kunt contact opnemen met Cradlepoint door een account aan te maken en het probleem te melden via het ticketsysteem. Een support medewerker helpt u dan verder. 

Klik hieronder als u eerst meer informatie wilt over:

  1. Cradlepoint support service
  2. Apparaat terugsturen akkoord/vervangend apparaat of niet?
  3. Technische ondersteuning, Q&A, support ticket openen (account aanmaken)

TCL 

Defecten worden behandeld door DIL. De TCL-dealer kan het defecte artikel aanmelden door een account aan te maken op http://www.dil.lu/referencement.php. Met dit account kunnen reparaties eenvoudig geregeld worden.

Neem contact op met onze experts!

Wij helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen. Of u nu technische ondersteuning zoekt voor uw Wireless Wan oplossing of algemene informatie over ons assortiment verlangt. Laat uw bericht achter en wij komen er spoedig op terug!

+31 85 111 0838 sales@capestone.com Direct contact
Service Stefan Hoeven
Schrijf u in voor de nieuwsbrief