Defect & retour

Constateert u een defect aan een apparaat dat u bij ons heeft gekocht, dan kunt u het retourneren, mits het aan de voorwaarden voldoet.

Afhandeling door Capestone.

Wanneer uw product behoort tot een van de onderstaande merken voldoet Capestone de afhandeling. Volg hiervoor de instructies op uit dit RMA-formulier.

  • Cradlepoint (voor routers die nog zonder package verkocht werden)
  • Huawei
  • RugGear
  • Sierra Wireless
  • Teltonika

Indien na controle blijkt dat het product toch geen defect vertoont, zijn we genoodzaakt u € 25,00 onderzoekskosten en € 12,00 administratie- en verzendkosten in rekening te brengen. Heeft u vragen over uw retournering? Kijk of uw vraag in onze FAQ staat, anders kunt u contact opnemen met: support@capestone.com of bellen naar +31 (0)85 111 08 38.

RMA Capestone

Afhandeling door de fabrikant

Wanneer uw product behoort tot een van de onderstaande merken, volgt u de hierbij aangegeven RMA-procedure. Hierbij voldoet de fabrikant de afhandeling.

Cradlepoint 

Voor routers die als package zijn aangekocht – sinds april 2018: klik hier voor meer info over de limited lifetime warranty. Defecten worden behandeld door Cradlepoint. U kunt contact opnemen met Cradlepoint door een account aan te maken en het probleem te melden via het ticketsysteem. Een support medewerker helpt u dan verder. 

Klik hieronder als u eerst meer informatie wilt over:

  1. Cradlepoint support service
  2. Apparaat terugsturen akkoord/vervangend apparaat of niet?
  3. Technische ondersteuning, Q&A, support ticket openen (account aanmaken)

TCL 

Defecten worden behandeld door DIL. De TCL-dealer kan het defecte artikel aanmelden door een account aan te maken op http://www.dil.lu/referencement.php. Met dit account kunnen reparaties eenvoudig geregeld worden.

Neem contact op met onze experts!

Wij helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen. Of u nu technische ondersteuning zoekt voor uw Wireless Wan oplossing of algemene informatie over ons assortiment verlangt. Laat uw bericht achter en wij komen er spoedig op terug!

+31 85 111 0838 sales@capestone.com Direct contact
Service Stefan Hoeven
Schrijf u in voor de nieuwsbrief