5G internetoplossing voor MKB / Thuis

4G / 5G internet wordt in het MKB of thuis steeds vaker gebruikt als primair internet in plaats van een ADSL-, VDSL- of glasvezelverbinding. Door de hoge mate van flexibiliteit, de eenvoudige setup en hoge doorvoersnelheid van data op 4G/5G wordt deze oplossing gebruikt in allerlei toepassingen. Zo kunt u eenvoudig een internet en WiFi verbinding maken op iedere locatie waar 4G of 5G dekking is. Hiermee worden landelijke gebieden en afgelegen locaties ontsloten en dus toegankelijk. Comgate introduceert in samenwerking met Capestone een unieke totaaloplossing voor MKB bedrijven om eenvoudig een primaire internetverbinding op te zetten: 4G/5G Internet voor het MKB / Thuis.

Direct aanvragen

Stabiele en snelle internetoplossing

Met het 5G Internetpakket voor het MKB / Thuis bieden we een unieke oplossing voor bedrijven in Nederland. Binnen deze bundel heeft u de keuze tussen de Oppo 5G CPE T1a router en de TCL Linkhub 5G router. Beide routers in deze oplossing draaien op het 5G netwerk van T-Mobile maar is uiteraard ook backwards compatible op 4G. De 5G internetoplossing levert een hogesnelheidsverbinding die meer bandbreedte heeft dan een standaard vaste lijn.

Verder is de TCL 5G router uitgerust met een hoge kwaliteit WiFi, waardoor het tot 1000 gelijktijdige WiFi verbindingen ondersteunt. Perfect voor thuis, kleine bedrijven, online evenementen en meer. De 5G router van OPPO daarentegen is ideaal voor het beheren en monitoren van de internetverbinding. Dit kan door in te loggen op de CPE-beheerpagina via de webbrowser kan de netwerkstatus gecontroleerd worden of configuraties worden gewijzigd.

5G data via het T-Mobile netwerk

Het 5G Internetpakket voor het MKB is inclusief de Comgate 4G/5G Echt Onbeperkt NL databundel. Hiermee heeft u geen daglimiet, een ruime fair use policy (FUP) van 1.000 GB per maand en beschikt u over 5G waardoor uw organisatie de komende jaren voorzien is van de best mogelijke mobiele verbinding.

Inbegrepen in dit pakket

Deze totaaloplossing bevat een set van producten en diensten om primair mobiel internet te leveren. Inbegrepen in het pakket:

 • TCL Linkhub 5G router of Oppo 5G CPE T1a router t.w.v. €350
 • Comgate Echt Onbeperkt data op het T-Mobile netwerk via 4G/5G in Nederland.
 • Garantie en support op alle onderdelen zolang het abonnement loopt.
 • Plug & Play installatie.
Optioneel:

U heeft de mogelijkheid om de hardware van het 5G internetpakket voor het MKB uit te breiden met devices zoals een access points of switch. Informeer bij onze sales afdeling voor de mogelijkheden.

Bekijk hier de dienstbeschrijving

Totaaloplossing in abonnementsvorm

Het 5G internetpakket voor het MKB wordt aangeboden in een abonnementsvorm. Tijdens het abonnement profiteren partners en klanten van onze service en jarenlange ervaring en expertise. Ook is de hardware te koop en na einde looptijd van de klant. We bieden abonnementen van verschillende looptijden:

– 12 maanden
– 24 maanden

Maatwerk

Heeft u andere specifieke wensen? Geen probleem! Wij bieden ook maatwerk. Voor elke toepassing bieden we een passende oplossing. We komen dan graag met u in contact wat uw wensen zijn. Onze sales afdeling staat u graag te woord.

Neem voor de mogelijkheden contact op met sales@capestone.com of bel naar 085 111 0838.

De voordelen van: 5G Internet voor het MKB / Thuis

 • 24/7 stabiele en snelle internetverbinding op het netwerk van T-Mobile.
 • Plug & play internetoplossing met hoge kwaliteit WiFi voor het MKB.
 • Uptime van 100 m/bps & downtime van 75 m/bps
 • Primaire oplossing op locaties waarbij de vaste internetverbinding onvoldoende bandbreedte biedt.
 • Ideaal voor bedrijven in het buitengebied, bedrijven met flexibele locaties
 • Perfect voor een dedicated internetverbinding voor thuiswerken.
 • Secundaire oplossing waarbij de 4G/5G verbinding dient als back-up van de glasvezelverbinding.
 • Inclusief connectiviteit.
 • Inclusief configuratie.
 • Uit te breiden met Access points voor extra WiFi punten.
Meer weten over de voordelen? Vraag het onze experts.
Combine hardware and connectivity
partner up

Vraag dit pakket aan

Wilt u het 5G internetpakket voor het MKB gebruiken in NederlandVraag nu uw pakket aan door hieronder het aanvraagformulier in te vullen en versturen. Onze sales afdeling neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Aanvragen

Onze merken

Capestone & AINA PTT
Capestone & RealWear
Capestone & Stigwise
Capestone & Orange
Capestone & Druid
Capestone & ZTE
Capestone & Commscope
Capestone & Bondix Intelligence
Capestone & Transatel
Capestone & CROSSCALL
Capestone & CAT
Capestone & RugGear
Schrijf u in voor de nieuwsbrief