WiFi op de bouwplaats

Bouwplaatsen hebben tegenwoordig connectiviteit nodig voor productiviteit, talloze camera’s, sensoren en IoT-apparaten. Een betrouwbaar netwerk verhoogt de productiviteit en veiligheid van bouwplaatsen. Of het nu gaat om een tijdelijke oplossing voor de bouwplaats, een router bestand tegen allerlei weersinvloeden of het creëren van WiFi punten. Wij helpen u graag bij het vinden van de beste 4G/5G router voor draadloos internet op de bouwplaats.

Informeer naar de mogelijkheden

Ons aanbod en de voordelen voor de bouw

Outdoor routers – IP65 rating

Dankzij IP65 rating zijn verschillende routers bestand tegen allerlei weersinvloeden op de bouwplaats. U kunt deze router dus ook buiten installeren op het dak, bij het raam of aan de gevel.

Betrouwbaar netwerk

Een betrouwbaar netwerk verhoogt de productiviteit en veiligheid van bouwplaatsen.

WiFi punten

Creëer eenvoudig verschillende WiFi punten op de bouwplaats door access points.

Cloud

Beheer, monitor en analyseer uw routers op afstand door een betrouwbare, snelle en veilige dataverbindingen.

VPN verbinding

Maak eenvoudig een VPN verbinding over een 4G/5G verbinding, geheel beveiligd.

Beveiliging

Koppel eenvoudig een camera aan het netwerk voor Full HD live-video streaming diensten ter beveiliging van uw bouwplaats.

Support

Zoals u mag verwachten. Ruime ervaring in deze sector op hardware en draadloze communicatie.

Bouw all in one solutions

Bouwplaatsen hebben tegenwoordig connectiviteit nodig voor productiviteit, talloze camera’s, sensoren en IoT-apparaten. Een betrouwbaar netwerk verhoogt de productiviteit en veiligheid van bouwplaatsen. De totaaloplossingen van Capestone bieden hulp bij deze digitalisering. Wilt u tijdelijk internet op de bouwplaats? Geen probleem! Wij maken de combinatie van hardware, antenne en connectiviteit speciaal voor de Bouw. U profiteert met het All-In One pakket van een volledig gemanagede service. Beheer van de complete dienst wordt door onze partner Comgate voor u verzorgd. Bij vragen heeft u toegang tot onze Support afdeling zodat u zich kunt focussen op bedrijfskritische zaken.

Vraag offerte aan
bouwterrein internet

Klanten aan het woord

Schrijf u in voor de nieuwsbrief