Mobiel internet voor transport

Onze 4G/5G router voor voertuigen zijn speciaal ontwikkeld om ingezet te worden in robuuste omgevingen met water, stof, extreme temperaturen en wisselingen in voltage. Ook beschikt de router veelal over diverse certificaten waaronder e-Mark, zodat de fabrikant aantoont dat de router de EU-richtlijnen met betrekking tot motorvoertuig gebruik, veiligheid onderdelen en systemen van het keurmerk navolgt.

Met meer dan 10 jaar ervaring in het leveren van mobiel internet in voertuigen van ambulante dienstverlening (politie auto’s, ambulances), binnenvaart, zeevaart, cruiseschepen, openbaar vervoer en bussen zorgt Capestone ervoor dat partners en klanten het optimale resultaat behalen uit hun investering.

Neem contact op

Ons aanbod en de voordelen

Veiligheid en keurmerk middels E-Mark certificaat

Stevige, robuuste routers zijn ontworpen voor een lange levensduur en om goed te werken. Zelfs wanneer voertuigen te maken krijgen met extreme temperaturen, vochtigheid, schokken, trillingen, stof en opspattend water.

Snel internet onderweg voor chauffeur en passagiers

Veilig en betrouwbaar voor meer efficiëntie.

WiFi ontvangst rondom het voertuig

Met onze WiFi routers beschikt u ook rondom het voertuig over internet.

Nieuwe diensten voor klanten; WiFi & narrowcasting

Met het aanbieden van WiFi en narrowcasting voor uw passagiers in de (touring) bus of in het OV bent u onderscheidend.

Koppeling van betaalterminal

Voor een makkelijke afhandeling van betalingen.

Zet telemetriegegevens aan het werk

Routers met actieve GPS- en AVL-integratie maken cloudtoegang tot locatie-informatie en voertuigprestatiegegevens mogelijk.

Manage totale fleet

Minimaliseer eenmalige troubleshooting voor voertuigen door connectiviteits- en beveiligingsproblemen overal te bewaken, beheren en te analyseren via de cloud.

Support

Zoals u mag verwachten. Ruime ervaring in deze sector op hardware en draadloze communicatie.

Transport all in one solutions

Snel en betrouwbaar internet in voertuigen is essentieel voor de chauffeur en passagiers. Taken die veel bandbreedte vragen zoals streaming of videoconferenties vormen vaak problemen. De ideale mobiele internet router voor bus of auto is robuust, compact, heeft een hoge bandbreedte en biedt WiFi. En wanneer u voertuigen of goederen wilt kunnen traceren, kiest u een router met GPS. Er zijn veel keuzes waar we als expert goed bij kunnen adviseren. Om het u gemakkelijk te maken heeft Capestone een compleet pakket gemaakt inclusief; router, accessoires, connectiviteit en volledige configuratie en service level agreement (SLA).

Vraag offerte aan
transport 4g

Klanten aan het woord

Schrijf u in voor de nieuwsbrief