Teltonika Network live stream op 5 sept. 2022

Als partner heeft u gezien hoe 4G LTE zorgde voor een enorme transformatie van edge networking en het wide-area network (WAN). 5G oplossingen zullen dit alles overstijgen. IIoT-mogelijkheden en dagelijks gebruik van netwerktechnologie met nieuwe snelheden. Het zal projecten mogelijk maken die tot voor kort onmogelijk leken en alledaagse draadloze connectiviteitsnormen transformeren naar het volgende niveau van betrouwbaarheid en robuustheid.

Grootse dingen kosten tijd, maar het is het wachten waard als je weet dat er iets baanbrekends is gecreëerd. Teltonika Networks staat op het punt om twee 5G-apparaten uit te brengen. Details worden graag met u gedeeld tijdens een speciale live stream op 5 september a.s.10:00 uur. Als partner van Capestone nodigen we u graag uit om deze live stream bij te wonen. Dit kunt u eenvoudig doen door op 5 september naar onderstaande link te gaan en een agenda item aan te maken in uw agenda.

Beide 5G devices en de daarbij horende innovaties zullen in detail gepresenteerd en besproken worden. Mis dit niet en meld u direct aan!

Bekijk hier de live stream
Live stream 5G devices teltonika networks
Schrijf u in voor de nieuwsbrief