Veelgestelde vragen

Op deze pagina vindt u onder andere de FAQ’s rondom; verzending en levering, betaling, RMA en garantie.

Wat is mijn garantietermijn?

De garantietermijn verschilt per merk. U kunt hier een overzicht vinden van alle garantietermijnen.

Wat zijn de RMA voorwaarden?

Heeft u een defect artikel dat bij Capestone is aangeschaft? Voordat u het apparaat opstuurt, verklaart u tenminste de volgende handelingen te hebben uitgevoerd: U heeft het apparaat werkend proberen te krijgen door: • Een reset uit te voeren; • U heeft de laatst beschikbare firmware geïnstalleerd. Wanneer u deze handelingen heeft uitgevoerd kunt u middels het RMA-formulier het artikel aanmelden en retourneren.

Wat is de status van mijn RMA?

Om de status van uw RMA te achterhalen kunt u het best contact opnemen met support@capestone.com. Vergeet hierbij niet uw RMA referentienummer te vermelden.

Hoe werkt de RMA procedure bij Capestone?

Constateert u een defect aan een apparaat dat u bij ons heeft gekocht, dan kunt u het retourneren, mits het aan de voorwaarden voldoet. Wanneer uw product behoort tot een van de merken: Cradlepoint, Huawei en Teltonika, voldoet Capestone de afhandeling. Volg hiervoor de instructies op uit het RMA-formulier. Vervolgens gaan onze engineers controleren wat er met het product aan de hand is. Indien het product een defect vertoont ontvangt u van ons een nieuw product. Indien na controle blijkt dat het product toch geen defect vertoont, zijn we genoodzaakt u € 25,00 onderzoekskosten en € 12,00 administratie- en verzendkosten in rekening te brengen. Bij de overige merken wordt de afhandeling door de fabrikant uitgevoerd.

Hoe kan ik een RMA aanmelden?

Op de RMA pagina kunt u per merk lezen hoe u een RMA kunt aanmelden voor uw product.

Waar vind ik mijn factuur?

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u de factuur via de e-mail.

Kan ik op rekening betalen?

De eerste bestelling dient u altijd vooruit te betalen. Daarna kunt u bij onze sales afdeling aanvragen om op rekening te betalen. Dit kunt u indienen via sales@capestone.com.

Wat bedragen de verzendkosten van mijn bestelling?

Binnenlandse verzending met een orderwaarde onder de €2000 kost € 12,95. Binnenlandse verzending boven de €2000 orderwaarde kost 1,00% over de orderwaarde. Buitenlandse verzendingen: Zone EUR1: € 20,00 voor orders met een orderwaarde tot €2000 en 1,25% over orders met een orderwaarde groter dan €2000 (België, Denemarken (excl. Faeröer Eilanden en Groenland), Duitsland, Frankrijk, (incl. Corsica en Monaco), Italië (excl. San Marino en Vaticaanstad), Luxemburg, Oostenrijk, Spanje (incl. Balearen, excl. Canarische Eilanden) Zone EUR2: € 40,00 voor orders met een orderwaarde tot €2000 en 2,00% over orders met een orderwaarde groter dan €2000. Alle overige landen in Europa (excl. Rusland). Rest of the World: prijs op aanvraag. Order afhalen bij magazijn: €12,95.

Hoe kan ik mijn bestelling wijzigen?

Neem hiervoor contact op met onze sales afdeling via: order@capestone.com of bel naar: +31 85 111 08 38.

Wat is de status van mijn bestelling?

Om de status van uw bestelling te achterhalen kunt u het best een e-mail naar order@capestone.com sturen. Vergeet hierbij niet uw referentienummer te vermelden.

Waar kan ik mijn Track & Trace gegevens vinden?

Zodra het pakket bij de vervoerder is aangemeld ontvangt u van hen een e-mail met de Track & Trace gegevens.

Wat is het verschil tussen de 5G frequentiebanden?

Voor mobiele netwerken geldt dat lage frequentiebanden, zoals de 700MHz en 1400Mhz een groter bereik hebben dan de mid-band frequenties van 3,5GHz en de hogere frequentiebanden zoals de 26GHz. De hogere frequentiebanden daarentegen bieden juist het voordeel dat de capaciteit en bandbreedte groter zijn dan de lage frequentiebanden.

Van welke frequenties maakt 5G gebruik?

Het 5G netwerk bestaat uit frequenties op 700MHz, 1400MHz, 2100MHz, 3,5Ghz en 26Ghz. Iedere frequentie heeft zijn eigen voor- en nadelen.

Wat is 5G precies? En wat zijn de voordelen?

5G betekent de vijfde generatie van mobiele netwerken, na 1G, 2G, 3G en 4G. De 5G technologie is ontwikkelt om nieuwe toepassingen te ontwikkelen waarbij er Gigabit snelheden over het draadloze netwerk getransporteerd kunnen worden. Andere voordelen van 5G zijn de ultra lage latency, meer netwerkcapaciteit voor nieuwe use cases en aanvullende maatwerkdiensten zoals network slicing.

Waar dien ik met voor het kiezen van de juiste Wireless Wan oplossing voor mijn branche rekening mee te houden?

In verschillende branches helpen onze 4G en 5G oplossingen het leven van klanten eenvoudiger, gemakkelijker, veiliger en duurzamer te maken. Gebruikt u de 4G/5G oplossing voor een primaire- of secundaire internetverbinding? Voor bedrijfskritische communicatie? Of heeft u WiFi nodig? Wilt u apparaten koppelen aan het netwerk zoals een camera? En hoe ziet de omgeving eruit; dient de hardware water-stofbestendig te zijn? Kortom verschillende vragen die gesteld dienen te worden. Als expert helpen we u graag verder!

Voor wie zijn de 4G/5G Solutions bedoeld?

De 4G/5G Internet Pakketten van Capestone zijn speciaal ontwikkeld om resellers en bedrijven te ontzorgen bij het uitzoeken, configureren, installeren en in gebruik nemen van mobiele internetoplossingen. De engineers van Capestone zorgen ervoor dat de oplossing compleet is en volledig voor geconfigureerd wordt aangeleverd, inclusief de benodigde connectiviteit.

Wat betekent Wireless Wan?

Wireless Wan betekent internettoegang bieden via een wireless netwerk of een mobiele hotspot

Waarom kiezen voor Wireless Wan?

LTE-netwerken zijn sneller dan ooit tevoren. Met de komst van 5G en vaste lage prijzen is Wireless WAN, of wide area networks de toonaangevende netwerkoptie geworden voor veel zakelijke toepassingen.

Waarom kiezen voor een samenwerking met Capestone?

Al meer dan 10 jaar zorgen wij als value added distributeur ervoor dat onze resellers en partners altijd maximale ondersteuning krijgen bij projecten, aanvragen en andere klant- en aanbestedingstrajecten.

Welke totaaloplossingen biedt Capestone aan?

De samenstelling van de 4G/5G Internet Pakketten is gebaseerd op specifieke behoefte vanuit een vertical of toepassing. Zo zijn de volgende 4G/5G Internet Paketten momenteel beschikbaar: 4G Back-up, 4G Tijdelijk Internet en PSTN to 4G Gateway.

Wat is het verschil tussen bonding en carrier aggregation?

Met bonding worden verschillende WAN’s – denk aan 4G, Glasvezel, VDSL – gecombineerd zodat er een grotere bandbreedte gerealiseerd kan worden. Het verschil met CA is dat met die techniek de router tegelijkertijd met 2 of meer 4G/5G frequentiebanden c.q. channels van het mobiele netwerk van 1 mobiele netwerk operator verbonden kan worden.