Industriële IoT Routers

Onze industriële 4G/5G routers zijn zo ontwikkeld dat deze naadloos geïntegreerd kunnen worden in veeleisende werkomgevingen en IT-netwerken. Onze 4G/5G Wireless Wan oplossingen zorgen ervoor dat u uw fabricage-, operationele-, productie-, en transportprocessen zo optimaal mogelijk kan inrichten. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing voor draadloos internet in uw industriële omgeving. Kenmerken van industriële 4G/5G routers zijn vaak onder andere;

  • De metalen behuizing
  • Seriële poorten zoals RS232 en RS485
  • WiFi
  • Mogelijkheden om via DIN-Rail de router te bevestigen
  • Meerdere LAN/WAN poorten
  • Hoge(re) IP rating, zoals IP65, IP67 of IP68
  • Laag stroomverbruik
Neem contact op

Ons aanbod en de voordelen voor Industrial IoT

Uitgebreide keuze industriële mobiele routers

Verschillende robuuste routers voldoen aan alle veiligheidseisen voor toepassingen in een industriële omgeving en de mogelijkheid tot het aansluiten van analoge apparaten.

Sluit eenvoudig uw machines en apparaten aan

Met meerdere Gigabit Ethernet poorten, seriële poorten RS-232, RS-485 en meerdere digitale en analoge I / O-interfaces sluit u eenvoudig uw huidige en oudere veldapparatuur of machines aan met uw industriële router.

Keuze 4G-modem of voor NB-IoT en LTE-M

Voor een hogere bandbreedte is een 4G modem uiterst geschikt. Wilt u een LPWA (Low-Power Wide Area) netwerk opzetten, kies dan voor de variant met een NB-IoT en LTE-M modem. NB-IoT/LTE-M modems zijn geschikt voor wereldwijde implementaties en bieden uitgebreide dekking en diepte, in zowel gebouw als ondergronds.

Edge processing met een op Linux gebaseerd applicatie framework

Verzamel machine-informatie via standaardprotocollen. Verstuur deze data veilig via mobiele netwerken en koppel dit met back-end IT-systemen en cloudservices.

Hoge data snelheid, betrouwbaarheid en high-security

U heeft de mogelijkheid om een vast IP-adres, eigen APN of VPN af te nemen op deze dienst zodat u een veilig mobiel netwerk opbouwt, vanaf de Edge tot aan uw Cloud omgeving.

Cloud

Beheer, monitor en analyseer uw routers op afstand door een betrouwbare, snelle en veilige dataverbindingen.

Support

Zoals u mag verwachten. Ruime ervaring in deze sector op hardware en draadloze communicatie.

Industrial IoT all in one solutions

Met ons All-In One pakket voor Industrial IoT beschikt u over een mobiel netwerk dat flexibel en makkelijk te implementeren is. Het zorgt ervoor dat u uw fabricage-, operationele-, productie-, en transportprocessen zo optimaal mogelijk kan inrichten. Met de mogelijkheden van 4G/5G hardware en connectiviteit met aansluitende protocollen zoals WiFi wordt data uit uw aangesloten apparaten veilig ontsloten waardoor ook Edge Computing vereenvoudigd wordt. Wilt u er zeker van zijn dat de combinatie hardware, accessoires en connectiviteit optimaal is voor uw toepassing? Dan helpt Capestone u graag met een All-in-One oplossing speciaal voor Industrial IoT.

Vraag offerte aan
Industriële omgeving internet
Schrijf u in voor de nieuwsbrief