Mobiel internet als primaire internetverbinding

Capestone verzorgt steeds vaker mobiel internet als primaire internetverbinding bij bedrijven en organisaties in plaats van een ADSL, VDSL of glasvezelverbinding. De hoge mate van flexibiliteit, de eenvoudige set-up en snelheid van de verbinding zorgen ervoor dat op 4G of 5G gebaseerde internetverbindingen gebruikt worden in allerlei toepassingen waaronder het buitengebied en voor tijdelijke- of vaste bedrijfslocaties.

Met een professionele 5G router voor kantoor zorgt u voor een snel, veilig en stabiel netwerk dat eenvoudig te beheren is vanuit de cloud. Middels SD-WAN kunnen gebruikers zowel bedraad als draadloze verbindingen in een omgeving beheren. De 5G routers voor enterprise bieden geavanceerde security mogelijkheden en feature sets zodat medewerkers en gasten veilig kunnen werken en allerlei apparaten aangesloten kunnen worden op het netwerk.

Neem contact op

Ons aanbod en de voordelen

Fixed Wireless Access

Mobiel internet wordt steeds vaker toegepast als primair internet in plaats van een ADSL, VDSL of glasvezelverbinding.

Back-up bij uitval

Kies uw router met veel bandbreedte. Als primaire internetverbinding en als Back-up bij uitval van uw vaste internetverbinding/glasvezelverbinding.

Betrouwbaar netwerk

Een betrouwbaar netwerk verhoogt de productiviteit van uw organisatie.

Buitengebied

Een 4G/5G mobiele internetoplossing voor bedrijven die zich bevinden in het buitengebied biedt de oplossing om beperkingen van een kabel uit te sluiten.

VPN Verbinding

Maak eenvoudig een VPN verbinding over een 4G/5G verbinding, geheel beveiligd.

WiFi voor meer dan 250 medewerkers

Verschillende 5G routers bieden standaard WiFi -toegang voor meer dan 250 medewerkers. Verhoog dit bereik eenvoudig door extra access points.

Cloud management systeem

Beheer en stel de router op afstand in.

Support

Zoals u mag verwachten. Ruime ervaring in deze sector.

Enterprise all in one solutions

Het All-In One pakket speciaal voor Enterprise zet u in als primaire internetverbinding oftewel Fixed Wireless Acces. Een zeer geschikt alternatief voor een ADSL, VDSL of glasvezelverbinding. Flexibel, een eenvoudige set-up en de snelheid van de verbinding zorgt er ook voor dat op 4G of 5G gebaseerde internetverbinding gebruikt kan worden in allerlei toepassingen waaronder het buitengebied en voor tijdelijke- of vaste bedrijfslocaties. Het All-in-One pakket van Capestone biedt supersnel en stabiel draadloos internet op kantoor en bestaat uit de combinatie van een 5G router, connectiviteit, een externe 5G antenne en de benodigde accessoires. Inclusief; uitgebreide security netwerk mogelijkheden en beheer op afstand.

Vraag offerte aan
enterprise 4g 5g
Schrijf u in voor de nieuwsbrief