Leading distributor

Alle organisaties binnen de Capestone groep dragen bij aan intelligente, draadloze communicatieoplossingen welke via telecom- & IT resellers, system integrators, service providers en fabrikanten wereldwijd aan zakelijke klanten worden aangeboden. Met ons 4G/5G Wireless WAN, IoT en aanbod voor missie kritische communicatie bieden we antwoord op technische connectiviteitsvraagstukken. Dit doen we voor verschillende branches zoals o.a.; maritiem, bouw, transport, beveiliging, de zorg, landbouw en enterprises. Met Europa’s grootste portfolio in 4G/5G-hardware, een IoT-data portfolio en meer dan tien jaar ervaring in het bedienen van de Europese markt, ondersteunen we onze klanten optimaal om het maximale uit technologie te halen. De medewerkers zorgen ervoor dat we onze ambitie om marktleider in Europa te worden op het gebied van 4G/5G oplossingen kunnen realiseren. We bedienen in totaal ruim 800 resellers met activiteiten in 85 landen.

Neem contact op

De volgende organisaties maken deel uit van de Capestone groep:

Capestone

Capestone is dé gespecialiseerde distributeur voor 4G/5G mobiele internet oplossingen, IoT netwerken en kritische communicatie. Al meer dan tien jaar bieden we 4G/5G mobiel internetoplossingen aan telecom- & IT resellers, system integrators, service providers en fabrikanten wereldwijd. Dit betekent dat we overal mobiel internet beschikbaar maken, ook daar waar het nog niet is. Denk aan internet in de bus, trein, auto of boot. Ook een 4G/5G oplossing als tijdelijke oplossing, als back-up wanneer de vaste internetverbinding wegvalt of wanneer er meer bandbreedte nodig is, behoort tot de mogelijkheden. Met Fixed Wireless Acces wordt mobiel internet in gezet als primaire internetverbinding. Veilig, supersnel en met behoud van flexibiliteit.

Daarnaast is Capestone ook toonaangevende distributeur in kritische communicatie. Met uitsluitend A-merk robuuste- en ATEX-gecertificeerde devices, smart glasses en value added services. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld en uitvoerig getest. Als specialist ontzorgt Capestone zijn partners door een complete klantvraag van a tot z in te vullen. Dit ook door bijbehorende applicaties op het vlak van missie kritische communicatie aan te bieden, zoals Push-to-Talk (PTT/PoC), Loneworker Protection, en Mobile Device Management (MDM). De technische expertise, marketing, grote voorraden en logistieke ondersteuning helpen resellers, systeemintegrators, serviceproviders en MNO’s om op de best mogelijke manier aan de behoeften van hun klanten te voldoen.

Comgate

Comgate is een innovatief bedrijf dat sinds 2015 connectiviteitsoplossingen levert aan partners en bedrijven in binnen- en buitenland. Als onafhankelijk Wireless Connectivity Service Provider bieden we verschillende typen IoT/data sims aan voor apparaten, machines en sensoren om deze slimmer te maken en te verbinden met het internet. Voor de IoT/M2M en Mobile Broadband abonnementen werkt Comgate samen met verschillende netwerkproviders, gekenmerkt door hun hoge dekking en uptime. Omdat niet elke klant en IoT project hetzelfde is, zijn onze abonnementen schaalbaar en netwerkonafhankelijk voor meer flexibiliteit.

 

Neem contact op met onze experts!

Wij helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen. Of u nu technische ondersteuning zoekt voor uw Wireless Wan oplossing of algemene informatie over ons assortiment verlangt. Laat uw bericht achter en wij komen er spoedig op terug!

+31 85 111 0838 sales@capestone.com Direct contact
Service Stefan Hoeven
Schrijf u in voor de nieuwsbrief