IoT & Wireless Wan evenementen

Capestone organiseert verschillende product trainingen & webinars ter ondersteuning van onze Partner. We onderscheiden ons namelijk in flexibiliteit, uitgebreide expertise bij haar medewerkers en het persoonlijke contact. Op deze pagina vindt u de trainingen en webinars waar u zich voor kunt inschrijven. Wilt u in contact komen voor het aanvragen van een POC of demo units dan horen wij het ook graag.

Geïnteresseerd?

Bezoek ons samen met KPN IoT & Cradlepoint tijdens de IoT Expo 20 & 21 september in Amsterdam

Dinsdag en woensdag 20/21 september 2022 kunt u ons als exhibitor vinden op de IoT Tech Expo in de RAI, Amsterdam. Deze wereldwijde beurs is een toonaangevende IoT-conferentie waar de nieuwste ontwikkelingen, innovaties en voorbeelden binnen het Internet of Things uitgelicht en getoond worden. Dit jaar hebben we voor deelname aan dit evenement de handen ineengeslagen met onze trouwe partners Cradlepoint en KPN IoT. Samen met onze resellers hebben we met hen al vele mooie use cases mogen invullen. Op de beurs zullen we deze verschillende IoT-oplossingen in diverse branches tonen. ​​Omdat beheer van de routers op afstand verzorgd wordt door beheer- en applicatieplatform: NetCloud, demonsteren we dit platform in onze stand. Verder zal Bart Frens van KPN IoT op dinsdag 20 september om 14.40 uur een toonaangevende gezamenlijke use case uitlichten op het Connected Enterprise podium.

Lees meer…
IoT tech expo capestone comgate cradlepoint kpn iot

Sales Pitch Capestone

Op aanvraag

Wilt u uw klanten high-end Wireless WAN oplossingen bieden inclusief connectiviteit en altijd de beste technische ondersteuning ontvangen? Dan werken we graag samen met u! Profiteer van onze kennis op het gebied van mobiele netwerken, hardware, software en mobiele data. Benieuwd naar de mogelijkheden? In een korte pitch geven we graag weer wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen. Laat uw gegevens achter en 1 van onze Engineers maakt graag een (online) afspraak.

 

Geïnteresseerd?
Sales pitch Capestone
Schrijf u in voor de nieuwsbrief