IoT & Wireless Wan evenementen

Capestone organiseert verschillende product trainingen & webinars ter ondersteuning van onze Partner. We onderscheiden ons namelijk in flexibiliteit, uitgebreide expertise bij haar medewerkers en het persoonlijke contact. Op deze pagina vindt u de beurzen waar Capestone en / of Comgate als exhibitor aanwezig is, trainingen en webinars waar u zich voor kunt inschrijven. Wilt u in contact komen voor het aanvragen van een POC of demo units dan horen wij het ook graag.

Geïnteresseerd?

Think NXT te Brussel

30 November 2023

Think NXT 2023 is een grote IT-beurs in Brussel. Capestone gaat hier haar IT producten en connectiviteit presenteren aan de hand van relevante use cases. Hier leggen we de focus op 5G routers van Teltonika Networks en op de producten van Sonim. Op Think NXT zijn de grootste spelers op het gebied van IT in België aanwezig. Dit is dus een uitstekende kans om te komen netwerken en op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen in Belgische IT.

U kunt zich eenvoudig registreren via de website van Proximus. Het evenement vindt plaats in Tours & Taxis in Brussel op 30 November 2023 van 13:00 tot 22:30. We zien u graag daar!

 

Cloud Expo 2023 te Houten

6 en 7 December 2023


Cloud Expo 2023 is de grootste Cloud Technology beurs van Nederland. Als gespecialiseerd distributeur van 4G/ 5G & IoT netwerken mag Capestone hier niet ontbreken. Samen met Teltonika Networks presenteren we verschillende usecases waarbij we apparaten met het internet hebben verbonden (om gegevens naar de Cloud te sturen en met elkaar of met computers te communiceren) om partners en hun klanten het leven gemakkelijker, veiliger en duurzamer te maken.

Uw gratis ticket bestelt u eenvoudig via; https://cloudexpo.nl. We zien u graag 6 & 7 december in op de Meidoornkade 24 te Houten – stand B043. Het programma op 6 december is van 09:30 tot 18:00 en het programma op 7 december is van 09:30 tot 17:00

Sales Pitch Capestone

Op aanvraag

Wilt u uw klanten high-end Wireless WAN oplossingen bieden inclusief connectiviteit en altijd de beste technische ondersteuning ontvangen? Dan werken we graag samen met u! Profiteer van onze kennis op het gebied van mobiele netwerken, hardware, software en mobiele data. Benieuwd naar de mogelijkheden? In een korte pitch geven we graag weer wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen. Laat uw gegevens achter en 1 van onze Engineers maakt graag een (online) afspraak.

 

Geïnteresseerd?
Sales pitch Capestone
Schrijf u in voor de nieuwsbrief