IoT & Wireless Wan evenementen

Capestone organiseert verschillende product trainingen & webinars ter ondersteuning van onze Partners. We onderscheiden ons namelijk in flexibiliteit, uitgebreide expertise en persoonlijke contact. Op deze pagina vindt u de beurzen waar Capestone en / of Comgate als exhibitor aanwezig is en trainingen/ webinars waar u zich voor kunt inschrijven. Wilt u in contact komen voor het aanvragen van een POC of demo units dan horen wij het ook graag.

Geïnteresseerd?

Capestone & Cradlepoint Secure IoT workshop 4 juni

Door de digitalisering van bedrijfsprocessen is er een steeds groter risico van cybercriminaliteit. Om uw klanten hier tegen te beveiligen organiseert Capestone samen met Cradlepoint een Secure IoT workshop. Heeft u op grote schaal connected apparaten in het veld waar connectiviteit bedrijf kritisch is? Maak dan kennis met Cradlepoint NetCloud Exchange (NCX) Secure IoT Connect. Tijdens onze workshop op 4 juni a.s in Fort De Gagel te Utrecht nemen we u graag mee hoe u het verschil kunt maken voor uw klanten op basis van een zero-trust principe.

De workshop vindt plaats in Fort De Gagel in Utrecht op 4 juni 2024. U kunt meer informatie vinden en u inschrijven op deze pagina. We zien u graag!

Secure Iot Cradlepoint

Sales Pitch Capestone

Op aanvraag

Wilt u uw klanten high-end Wireless WAN oplossingen bieden inclusief connectiviteit en altijd de beste technische ondersteuning ontvangen? Dan werken we graag samen met u! Profiteer van onze kennis op het gebied van mobiele netwerken, hardware, software en mobiele data. Benieuwd naar de mogelijkheden? In een korte pitch geven we graag weer wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen. Laat uw gegevens achter en 1 van onze Engineers maakt graag een (online) afspraak.

 

Geïnteresseerd?
Sales pitch Capestone
Schrijf u in voor de nieuwsbrief