4G/5G mobiel internet, IoT netwerken en kritische communicatie voor elke industrie

Al meer dan tien jaar bieden we 4G/5G mobiele internet oplossingen, IoT netwerken en kritische communicatie aan telecom- & IT resellers, system integrators, service providers en fabrikanten wereldwijd. Dit betekent dat we overal mobiel internet beschikbaar maken, ook daar waar het nog niet is. In verschillende branches helpen onze 4G en 5G oplossingen het leven van uw klant eenvoudiger, gemakkelijker, veiliger en duurzamer te maken. Of het nu gaat om een tijdelijke oplossing, een back-up van de vaste internetverbinding of als primaire internetverbinding. LTE-netwerken en de komst van 5G bieden het fundament en een ware netwerktransformatie. Capestone zet veiligheid, support en flexibiliteit centraal. Ontdek wat we voor uw branche kunnen betekenen.

Werkzaam voor de volgende industrieën

Gezondheidszorg

Ontwikkelingen zoals elektronische medische dossiers, telegeneeskunde en Internet of Things verleggen de grenzen van hoe en waar gezondheidszorg wordt geleverd. Medische professionals helpen patiënte

Surveillance

Het snel installeren van bewakingssystemen in parken, stadspleinen of andere gebieden kan een uitdaging zijn. Voornamelijk door de slechte kwaliteit van de beelden en matige opvolging.

Industrial IoT

Industrial IoT

Onze industriële 4G/5 routers zijn zo ontwikkeld dat deze naadloos geïntegreerd kunnen worden in veeleisende werkomgevingen en IT-netwerken.

Retail 4g

Retail

Wireless Wan heeft in de retail branche geleid tot een digitale revolutie. Het koppelen van pinapparaten, kassa’s en videobewaking. Capestone biedt al jaren betrouwbare 4G/5G connectiviteit.

Small Office / Home

Small Office / Home

Een 4G/5G router met simkaart is ideaal om internet in huis of op kantoor te krijgen. Aangevuld met access points van TP-Link of Ubiquiti zorgt een 4G/5G router voor een snel en veilig WiFI netwerk vo

Enterprise

Enterprise

Capestone verzorgt steeds vaker mobiel internet als primaire internetverbinding bij bedrijven en organisaties in plaats van een ADSL, VDSL of glasvezelverbinding.

Transport

Onze 4G/5G router voor voertuigen zijn speciaal ontwikkeld om ingezet te worden in robuuste omgevingen met water, stof, extreme temperaturen en wisselingen in voltage.

maritiem 4g

Maritiem

Steeds meer nationale- en internationale ondernemingen vanuit de maritieme sector kiezen een 4G LTE / 5G oplossing voor hun primaire- of secundaire internetverbinding ten behoeve van bedrijfskritische

bouwterrein internet

Bouw

Bouwplaatsen hebben tegenwoordig connectiviteit nodig voor productiviteit, talloze camera’s, sensoren en IoT-apparaten. Een betrouwbaar netwerk verhoogt de productiviteit en veiligheid van bouwplaatse

Staat uw branche er niet tussen?

Neem dan contact op voor de mogelijkheden

Contact

Onze merken

Capestone & Cradlepoint
Capestone & Fortinet
Capestone & Huawei
Capestone & i.safe MOBILE
Capestone & KPN IoT
Capestone & NETGEAR
Capestone & Kore Wireless
Capestone & Peplink
Capestone & Poynting
Capestone & Sonim
Capestone & TEKTELIC
Capestone & Teltonika Networks
Capestone & Zyxel
Capestone & Ubiquiti
Schrijf u in voor de nieuwsbrief