Digitale revolutie in de retailbranche

Wireless Wan heeft in de retail branche geleid tot een digitale revolutie. Denk hierbij aan het koppelen van pinapparaten, kassa’s en videobewaking. Capestone biedt al jaren betrouwbare 4G/5G connectiviteit om de klantervaring te stimuleren en kritische toepassingen en services mogelijk te maken. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste 4G/5G hardware voor draadloos internet in uw winkel.

Neem contact op

Ons aanbod en de voordelen

Fixed Wireless Access

Mobiel internet wordt steeds vaker toegepast als primair internet in plaats van een ADSL, VDSL of glasvezelverbinding.

Implementeer in uren, niet in maanden

Van grote opening tot pop-upwinkels, Wireless Wan biedt snelle en betrouwbare connectiviteit op dag 1 zodat u geen maanden hoeft te wachten op een bekabelde lijn.

Back-up bij uitval

Kies uw router met veel bandbreedte. Als primaire internetverbinding en als Back-up bij uitval van uw vaste internetverbinding/glasvezelverbinding.

Betrouwbaar netwerk

Een betrouwbaar netwerk verhoogt de productiviteit van uw organisatie.

WiFi voor meer dan 250 medewerkers

Verschillende 5G routers bieden standaard WiFi -toegang voor meer dan 250 medewerkers. Verhoog dit bereik eenvoudig door extra access points.

Internet voor kassa, pinautomaten en alarmsystemen

Koppel uw kassasysteem, pinautomaten en alarmsysteem eenvoudig aan het netwerk.

Bereik klanten

Gerbuik Wireless Wan om kiosken, verkoopautomaten, pop-upwinkels en meer met elkaar te verbinden – en ontmoet uw klanten waar ze ook zijn.

Cloud management systeem

Beheer en stel de router op afstand in om uw winkel te managen.

Support

Zoals u mag verwachten. Ruime ervaring in deze sector.

Retail all in one solutions

De komst van Wireless Wan leidt net als bij vele andere branches tot een digitale revolutie. Zo wordt het gebruikt voor het koppelen van pinapparaten, kassa’s en videobewaking en zijn er door de komst van Internet of Things nog meer toepassingen bijgekomen. Het analyseren van klantgedrag of het tellen van bezoekersaantallen bijvoorbeeld. U leert de klant nóg beter kennen en kunt hierop inspelen.

Betrouwbare 4G/5G connectiviteit stimuleert klantervaringen en maakt kritische toepassingen en services mogelijk, zoals WiFi voor uw medewerkers en klanten. Wilt u internet in uw winkel om alles te verbinden met uw klant en daarbuiten? Capestone heeft voor u de All-in One oplossing voor de retail.

Vraag offerte aan
retail 4g

Klanten aan het woord

Schrijf u in voor de nieuwsbrief