LTE & 5G voor verbeterde zorg

Ontwikkelingen zoals elektronische medische dossiers, telegeneeskunde en Internet of Things verleggen de grenzen van hoe en waar gezondheidszorg wordt geleverd. Medische professionals helpen patiënten overal, van klinieken en ziekenhuizen tot pop-up locaties. Om patiënten op al deze locaties de best mogelijke zorg te leveren is het essentieel dat er altijd een flexibele, betrouwbare en veilige internetverbinding aanwezig is. Met de 4G/5G routers van Capestone kan er een stabiele en betrouwbare LTE en 5G Wireless WAN verbinding opgezet worden. Hiermee kunt u bijvoorbeeld instellingen binnen de gezondheidszorg toegang bieden tot applicaties die levens helpen redden en de kwaliteit van leven verbeteren. Als gespecialiseerde 4G/5G Wireless WAN & IoT distributor geven we u graag meer informatie over belangrijke functies en belangrijke opties die u kunt overwegen in het maken van uw hardware keuze.

Neem contact op

Ons aanbod en de voordelen

Uitgebreide keuze in 4G/5G mobiele routers

Verschillende routers voldoen aan alle veiligheidseisen voor toepassingen in zorginstellingen of ziekenhuizen en hebben de mogelijkheid tot het aansluiten van analoge apparaten.

Snelle en eenvoudige set-up

Laat de gezondheidszorg niet belemmerd worden door technologische uitdagingen. Met de Plug & Play oplossingen van Capestone kunt u binnen één dag een draadloze WAN oplossing implementeren voor zorginstellingen, zonder te wachten op een bekabelde lijn.

Hoge data snelheid, betrouwbaarheid en high-security

U heeft de mogelijkheid om een vast IP-adres, eigen APN of VPN af te nemen op deze dienst zodat u een veilig mobiel netwerk opbouwt, vanaf de Edge tot aan uw Cloud omgeving.

Verbeter de patiëntenzorg 24/7/365

Zorg voor een non-stop WAN-uptime voor medische professionals via LTE en 5G, en gebruik SD-WAN-intelligentie om kritieke informatie met de gewenste snelheid te laten bewegen.

Cloud & monitoring

Beheer, monitor en analyseer uw routers op afstand door een betrouwbare, snelle en veilige dataverbindingen.

Support

Zoals u mag verwachten. Ruime ervaring in deze sector op hardware en draadloze communicatie.

Use cases

Schrijf u in voor de nieuwsbrief