Snelle installatie van bewakingssystemen

Het snel installeren van bewakingssystemen in parken, stadspleinen of andere gebieden kan een uitdaging zijn. Voornamelijk door de slechte kwaliteit van de beelden en matige opvolging. Gelukkig heeft Capestone veel ervaring in dit segment en kennis van de nieuwste technologie en veilige connectiviteitsapparatuur in combinatie met beheer op afstand. Alleen een stabiele en ononderbroken verbinding met een back-up optie, biedt de mogelijkheid om kristalheldere visuele beelden op te nemen en op te slaan. Terwijl beheer op afstand het mogelijk maakt om real-time kennis te hebben van wat er op welke plek gebeurd en om kleine technische problemen snel en gemakkelijk op te lossen. Wij helpen u graag bij het vinden van de beste 4G/5G oplossing voor draadloos internet voor de bewaking van gebieden.

Neem contact op

Ons aanbod en de voordelen

Uitgebreide keuze industriële mobiele routers

Verschillende robuuste routers voldoen aan alle veiligheidseisen voor toepassingen in een industriële omgeving en de mogelijkheid tot het aansluiten van analoge apparaten.

Sluit eenvoudig uw machines en apparaten aan

Met meerdere Gigabit Ethernet poorten, seriële poorten RS-232, RS-485 en meerdere digitale en analoge I / O-interfaces sluit u eenvoudig uw huidige en oudere veldapparatuur of machines aan met uw industriële router.

Keuze 4G-modem of voor NB-IoT en LTE-M

Voor een hogere bandbreedte is een 4G modem uiterst geschikt. Wilt u een LPWA (Low-Power Wide Area) netwerk opzetten, kies dan voor de variant met een NB-IoT en LTE-M modem. NB-IoT/LTE-M modems zijn geschikt voor wereldwijde implementaties en bieden uitgebreide dekking en diepte, in zowel gebouw als ondergronds.

Edge processing met een op Linux gebaseerd applicatie framework

Verzamel machine-informatie via standaardprotocollen. Verstuur deze data veilig via mobiele netwerken en koppel dit met back-end IT-systemen en cloudservices.

Hoge data snelheid, betrouwbaarheid en high-security

U heeft de mogelijkheid om een vast IP-adres, eigen APN of VPN af te nemen op deze dienst zodat u een veilig mobiel netwerk opbouwt, vanaf de Edge tot aan uw Cloud omgeving.

Cloud

Beheer, monitor en analyseer uw routers op afstand door een betrouwbare, snelle en veilige dataverbindingen.

Support

Zoals u mag verwachten. Ruime ervaring in deze sector op hardware en draadloze communicatie.

Surveillance all in one solutions

Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar een snelle en stabiele internetverbinding. 4G LTE/5G mobiel internet biedt hier de ideale oplossing. Door onze specialisatie in 4G/5G hardware en connectiviteit, powered by IoT Service Provider Comgate, kunnen we voor elke toepassing en op elke locatie een passende oplossing bieden.

Capestone biedt u met de All-in One Solutions een complete managed dienst. Het volledige beheer van de dienst wordt door Capestone & Comgate verzorgd.

Vraag offerte aan
Beveiligingscamera
Schrijf u in voor de nieuwsbrief