At your service!

Als uitbreiding van onze service biedt Capestone aanvullende Service Level Agreements aan onze partners. Dit kan bij de afname van de internetpakketten zoals: Tijdelijk Internet (Nederland, Europa en Premium), 4G Back-up en de All-In One Solutions. Maar ook bij aankoop van andere producten uit het Capestone & Comgate portfolio kunt u een SLA bij ons afnemen.

Iedere partner heeft eigen wensen en eisen met betrekking tot de mobiele internetverbinding. Om deze reden werkt Capestone met drie verschillende Service Level Agreement niveaus. Zo weet u zeker dat u altijd de beste service ontvangt op elk gewenst moment. De verschillende niveaus beschrijven de aanvullende kwaliteit van de dienstverlening tussen Capestone en u als partner. 

Direct naar de webshop
SLA Capestone
Capestone hanteert voor deze dienst drie niveaus van Service Level Agreement:  
  • SLA A (Always Online)
  • SLA N (Next Business Day)
  • SLA O (Office Hours) 
SLA A (Always Online) SLA N (Next Business Day) SLA O (Office Hours)
Service windows 24×7 Kantoortijden Kantoortijden
KPI: Beschikbaarheid 99,70% 99,40% 95,00%
KPI: Responsetijd < 2 uur < 6 uur < 8 uur
KPI: Hersteltijd < 4 uur < 8 uur < 24 uur
Koster per router per maand: € 5,00 € 2,50 € 1,25

Dienstbeschrijving SLA

Voor meer informatie over de Service Level Agreements

Bekijk hier de dienstbeschrijving

Danny Kronenburg, eigenaar van Gidpro over SLA ‘‘always online’’

”Wij leveren met de Tijdelijk Internet pakketten van Capestone mobiel internet aan verschillende Covid-19 snel teststraten in Nederland. Hier komt een hoge tijdsdruk bij kijken doordat de bezoeker aan een tijdslot vast zit, maar ook de testuitslag binnen een bepaalde tijd beschikbaar moet zijn. Om aan onze klant altijd de hoogste kwaliteit en uptime te kunnen garanderen is het van uiterst belang dat we met betrouwbare systemen, apparatuur en support werken. Met SLA Always Online biedt Capestone ons de zekerheid om te kunnen rekenen op deskundige ondersteuning en expertise in een bedrijfs kritische en time sensitive omgeving.”

Danny Kronenburg Gidpro

Wilt u meer weten over onze Service Level Agreements?

Direct contact

Capestone bv
Haagse schouwweg 6
2332KG Leiden
Nederland

Schrijf u in voor de nieuwsbrief