Met de uitbreiding van Jonathan Nelson als Country Manager UK zet Capestone in op verdere groei.

Capestone kondigt vandaag zijn verdere versterking van marktpositie in de UK & Ierland aan. Capestone is een van de grootste gespecialiseerde distributeurs van 4G/5G mobiele internetoplossingen, IoT netwerken en kritische communicatie in Europa. Met meer dan 15 jaar ervaring is het bedrijf uitgegroeid tot value-added partner voor 4G/5G hardware, connectiveit en value-added services. Met de uitbreiding van Jonathan Nelson als Country Manager UK zet Capestone in op verdere groei.

 

De behoefte aan draadloze internetconnectiviteit is ook in Engeland een groeiende markt. Capestone bedient samen met zijn partnerkanaal eindgebruikers in diverse sectoren wereldwijd met focusgebied de DACH-regio. Dit zal vanaf heden verder uitgebreid worden met de UK. Jonathan Nelson is aangesteld tot Country Manager om de marktpositie verder uit te breiden. Eerder werkte hij voor diverse mobiele fabrikanten als Sonim, Motorola, Oppo en HTC ter ondersteuning van partners, resellers en distributeurs in Groot-Brittannië & Nordics en Benelux. Ook zijn meest recentelijke werkervaring bij smart glasses leverancier Vuzix onderstreept zijn kennis over smart technology. “Met mijn achtergrond, kennis en lokale netwerk lijkt dit het perfecte moment om de positie van Capestone in de UK en Ireland te versterken. Omdat ik in het verleden met Capestone heb samengewerkt weet ik als geen ander dat we in de UK en Ierland het verschil kunnen maken op het gebied van support, korte lijnen, specialistische kennis en ons totaalaanbod”, aldus Jonathan Nelson.

Naast specialistische kennis en totaaloplossingen kunnen partners vanaf heden ook profiteren van lokale voorraad. “We zijn verheugd met deze strategische stap en denken met de uitbreiding van het team onze footprint te kunnen vergroten. Het complementaire aanbod van mobile networking, data simkaarten, kritische communicatie gecombineerd met value-added services zal ervoor zorgen dat ook onze Engelse partners onderscheidend kunnen zijn. Lokale support en voorraad zijn daarbij cruciaal ”aldus Jos Ouwerkerk, Managing Director Capestone.

 

Abonneer je op de nieuwsbrief