We bring IoT together

Capestone is dé gespecialiseerde distributeur voor 4G/5G mobiele internet oplossingen, IoT netwerken en kritische communicatie. Al meer dan tien jaar bieden we 4G/5G mobiel internetoplossingen aan telecom- & IT resellers, system integrators, service providers en fabrikanten wereldwijd. Dit betekent dat we overal mobiel internet beschikbaar maken, ook daar waar het nog niet is. Denk aan internet in de bus, trein, auto of boot. Ook een 4G/5G oplossing als tijdelijke oplossing, als back-up wanneer de vaste internetverbinding wegvalt of wanneer er meer bandbreedte nodig is, behoort tot de mogelijkheden. Met Fixed Wireless Acces wordt mobiel internet in gezet als primaire internetverbinding. Veilig, supersnel en met behoud van flexibiliteit.

Wij brengen IoT samen met de volgende principes, richtlijnen voor onze manier van denken en doen.
Neem contact op

#1 GET MOBILE CONNECTED

Capestone is marktleider in de Benelux op het gebied van distributie van 4G/5G mobiel internet & IoT netwerken en kritische communicatie.

Steeds meer bedrijven kiezen voor 4G/5G Fixed Wireless Access voor hun kantoor en bedrijfspand. Mobiel internet wordt dan gebruikt als een primaire internetverbinding in plaats van een ADSL, VDSL of glasvezelverbinding. De hoge mate van flexibiliteit, de eenvoudige setup en snelheid van de verbinding dragen bij aan deze toename. Onze specialisatie in 4G/5G hardware en connectiviteit maakt het mogelijk dat we elke klantbehoefte kunnen invullen op elke locatie, voor elke toepassing in elke branche!

4G/5G Mast

#2 BE COMMITTED

Bijdragen aan de transitie naar 4G/5G mobiel internet waar dan ook! Dat zit in ons DNA. Zodat bedrijven hun dienstverlening en producten kunnen optimaliseren en het maximale hieruit kunnen halen. We leveren maatwerk, geven persoonlijke aandacht en bieden projectondersteuning op technisch en commercieel vlak.

Enterprise

#3 PREMIUM BRANDS

Het productassortiment van Capestone is zorgvuldig samengesteld en uitgebreid getest. Ons portfolio is gericht op IoT- en mobiele internetoplossingen met 4G/5G-routers, IoT-gateways, sensoren, software en IoT / Mobile Broadband-connectiviteit. De merken die we distribueren zijn o.a Cradlepoint, Huawei, Peplink, Teltonika, Ubiquiti en TCL. Met meer dan 1 miljoen 4G/5G-routers in het veld, een IoT-serviceprovider als zusteronderneming en meer dan tien jaar ervaring in het leveren van hoogwaardige mobiele netwerken en IoT-oplossingen beheersen we de wereld van IoT & Wireless WAN.

Global connection

#4 PARTNER UP

We hebben onze eigen specialistische rol binnen het eco-systeem van zakelijke 4G/5G oplossingen. Door samenwerking met complementaire partijen behalen we het optimale resultaat. Capestone koopt direct bij haar leveranciers, waardoor er korte lijnen zijn en volledige support. Wij bieden verschillende tools waar partners gebruik van kunnen maken om zich echt te kunnen onderscheiden op commercieel vlak en technisch (trainingen, workshops, business-case ondersteuning, POCs, demo devices & Marketing support).

partner up
Bekijk hieronder onze Capestone introductie video.

Kom in contact met ons Team!

Jos Ouwerkerk

Jos Ouwerkerk

Managing Director
Barbara Mulder

Barbara Mulder

Marketing Director
Vanessa Claessen

Vanessa Claessen

Global Sales Director IoT

Cris van Dalen

Business Unit Manager 4G/5G Private Networks
Patrick Eijsackers

Patrick Eijsackers

Sales Director Critical Communications
Linda Tromp

Linda Tromp

Partner Manager Critical Communications
Nico Deconinck

Nico Deconinck

Country Manager Belgium & France
Juriaan Buikema

Juriaan Buikema

Product Manager IoT
Antonio Sanches

Antonio Sanches

Sales & Category Manager IoT
Ferdi Ünver

Ferdi Ünver

Sales Manager 4G/5G Wireless WAN & IoT
Nicky van den Berg

Nicky van den Berg

Manager Operations & Support
Sam van der STeen

Sam van der Steen

Partner Manager IoT
Steijn Bol Capestone

Steijn Bol

Manager Sales Operations
Thamara Dissel

Thamara Dissel

Support Engineer
Stefan Hoeven Capestone

Stefan Hoeven

Support Engineer
Mike Nicolai

Mike Nicolai

Support Engineer

Thomas de Haan

Support Engineer
Jake Vliegenthart

Jake Vliegenthart

Finance Manager
sebastien

Sebastien Lefebvre

Online Marketeer
Vacature capestone

Heeft u interesse om onderdeel te worden van dit team?

Bekijk hier onze openstaande vacatures.
Schrijf u in voor de nieuwsbrief