We bring IoT together

Capestone is dé gespecialiseerde distributeur voor 4G/5G mobiele internet oplossingen, IoT netwerken en kritische communicatie. Al meer dan tien jaar bieden we 4G/5G mobiel internetoplossingen aan telecom- & IT resellers, system integrators, service providers en fabrikanten wereldwijd. Dit betekent dat we overal mobiel internet beschikbaar maken, ook daar waar het nog niet is. Denk aan internet in de bus, trein, auto of boot, maar ook een (private) 4G/5G oplossing als back-up als de vaste internetverbinding wegvalt of als primaire internetoplossing ‘5G voor Enterprises’. Met onze specialisatie in 4G/5G networking, IoT connectiviteit en wireless networking maken wij dit mogelijk op elke locatie, voor elke toepassing in elke branche, in ieder land.

Wij brengen IoT samen met de volgende principes, richtlijnen voor onze manier van denken en doen.
Neem contact op

#1 GET MOBILE CONNECTED

Capestone is marktleider in de Benelux op het gebied van distributie van 4G/5G mobiel internet & IoT netwerken en kritische communicatie.

We zien dat steeds meer partners ons complete portfolio afnemen. Zo worden bijna alle mobile networking devices voorzien van slimme data connectiviteit om altijd een betrouwbare en snelle internet verbinding te creëren. Werkomgevingen worden veiliger en efficiënter gemaakt door het gebruik van missie kritische portofoon devices (rugged/ Atex proof) en deze locaties worden veelal voorzien van een privaat netwerk voor nog meer controle over de gebruikers. Complementaire oplossingen die eindgebruikers helpen in de optimalisatie van hun bedrijfsprocessen. Samen met onze partners differentiëren we ons in de markt. Technologie vraagt om expertise en die geven wij graag samen met u aan de klant!

4G/5G Mast

#2 BE COMMITTED

Technologie vraagt om expertise en die geven wij graag samen met u aan de klant! Door devices slim en “connected” te maken kan er efficiënter worden Zodat bedrijven hun dienstverlening en producten kunnen optimaliseren en het maximale hieruit kunnen halen. We leveren maatwerk, geven persoonlijke aandacht en bieden projectondersteuning op technisch en commercieel vlak.

Enterprise

#3 PREMIUM BRANDS

Het productassortiment van Capestone is zorgvuldig samengesteld en uitgebreid getest. Ons portfolio is gericht op IoT- en mobiele internetoplossingen met 4G/5G-routers, IoT-gateways, sensoren, software en IoT / Mobile Broadband-connectiviteit. De merken die we distribueren zijn o.a Cradlepoint, Huawei, Peplink, Teltonika, Ubiquiti en TCL. Met meer dan 1 miljoen 4G/5G-routers in het veld, een IoT-serviceprovider als zusteronderneming en meer dan tien jaar ervaring in het leveren van hoogwaardige mobiele (private) netwerken en IoT-oplossingen beheersen we de wereld van IoT & Wireless WAN.

Global connection

#4 PARTNER UP

We hebben onze eigen specialistische rol binnen het eco-systeem van zakelijke 4G/5G oplossingen. Door samenwerking met complementaire partijen behalen we het optimale resultaat. Capestone koopt direct bij haar leveranciers, waardoor er korte lijnen zijn en volledige support. Wij bieden verschillende tools waar partners gebruik van kunnen maken om zich echt te kunnen onderscheiden op commercieel vlak en technisch (trainingen, workshops, business-case ondersteuning, POCs, demo devices & Marketing support).

partner up
Bekijk hieronder onze Capestone introductie video.

Kom in contact met ons Team!

Jos Ouwerkerk

Jos Ouwerkerk

Managing Director
Barbara Mulder

Barbara Mulder

Marketing Director
Vanessa Claessen

Vanessa Claessen

Global Sales Director IoT

Cris van Dalen

Business Unit Manager 4G/5G Private Networks
Patrick Eijsackers

Patrick Eijsackers

Sales Director Critical Communications
Nico Deconinck

Nico Deconinck

Country Manager Belgium & France
Juriaan Buikema

Juriaan Buikema

Product Manager IoT
Antonio Sanches

Antonio Sanches

Sales & Category Manager IoT
Ferdi Ünver

Ferdi Ünver

Sales Manager 4G/5G Wireless WAN & IoT
Nicky van den Berg

Nicky van den Berg

Manager Operations & Support
Sam van der STeen

Sam van der Steen

Partner Manager IoT
Steijn Bol Capestone

Steijn Bol

Manager Sales Operations
Stefan Hoeven Capestone

Stefan Hoeven

Support Engineer

Thomas de Haan

Support Engineer
Jake Vliegenthart

Jake Vliegenthart

Finance Manager

Chantal van der Burg

Financieel Medewerkster

Yvette van Tooren

Partner Manager IoT

Jonathan Nelson

Country Manager UK

Leonie van Leeuwen

HR Manager

Corné Pronk

Medewerker Orderverwerking

Dylan Jonker

Support Engineer
Vacature capestone

Heeft u interesse om onderdeel te worden van dit team?

Bekijk hier onze openstaande vacatures.
Schrijf u in voor de nieuwsbrief