Internet in huis of op kantoor

Een 4G/5G router met data simkaart is ideaal om internet in huis of op kantoor te krijgen. Aangevuld met access points van TP-Link of Ubiquiti zorgt een 4G/5G router voor een snel en veilig WiFi netwerk voor smartphones, laptops, tablets, gaming computers en andere hardware. Merken als TCL, Huawei en Zyxel specialiseren zich met hun 5G router portfolio op 5G Fixed Wireless Access oplossingen voor de consumentenmarkt, Small Office, Home Office en het MKB.

Capestone is al meer dan 15 jaar distributeur van 4G/5G routers van diverse consumer merken waaronder Huawei Netherlands en TCL. Zo zijn de 4G routers van Huawei snel, voordelig en voorzien van mooi design. Wij helpen u graag bij het vinden van de beste 4G/5G oplossing voor draadloos internet thuis en op kantoor inclusief een passend data simkaart.

Neem contact op

Ons aanbod en de voordelen

Fixed Wireless Access

Mobiel internet wordt steeds vaker toegepast als primair internet in plaats van een ADSL, VDSL of glasvezelverbinding.

Vaste of tijdelijke locaties

Ons aanbod biedt de mogelijkheid om op zowel vaste als tijdelijke locaties een betrouwbare netwerkverbinding te creëren.

Volgende generatie netwerksnelheden

Kies een router die de dekking aanzienlijk vergroot, stabiele hogesnelheidsverbindingen onderhoudt en tot 1000 gelijktijdige verbindingen ondersteunt.

Koppel eenvoudig apparaten

Koppel een VoIP toestel aan uw router. Indien gewenst kan er een externe antenne aangesloten worden voor beter ontvangst en kan de set uitgebreid worden met een switch en meerdere WiFi access points indien dat nodig is.

Back-up bij uitval

Kies uw router met veel bandbreedte. Als primaire internetverbinding en als Back-up bij uitval van uw vaste internetverbinding/glasvezelverbinding.

Betrouwbaar netwerk

Een betrouwbaar netwerk verhoogt de productiviteit.

Support

Zoals u mag verwachten. We hebben ruime ervaring in het MKB en draadloos internet voor thuis.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief