Capestone en Bondix tekenen distributieovereenkomst voor uitbreiding WAN Bonding in Europa

Capestone is als Wireless WAN en IoT distributeur altijd op zoek naar partners die diensten en producten aanbieden complementair aan ons eigen portfolio. Door krachten te bundelen kunnen totaaloplossingen gerealiseerd worden om de klant nog beter te ontzorgen. We zijn dan ook verheugd om vandaag een nieuw partnership aan te kondigen met Bondix Intelligence. Meer over deze toepassingen en het partnership kunt u lezen in dit artikel. Ook bieden we u de mogelijkheid deel te nemen aan onze Bondix training dinsdag 13 december op ons hoofdkantoor in Leiden.

Nieuwe totaaloplossingen

Bondix Intelligence is gespecialiseerd in de ontwikkeling van WAN-softwareoplossingen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van OEM’s, hardwaredistributeurs, netwerk- en internetproviders en hun eindgebruikers. Omdat de vraag naar betrouwbare mobiele internetverbindingen met hoge bandbreedtes verder blijft groeien, heeft Bondix Intelligence (Bondix) de software: Simple Aggregation of NEtworks (S.A.NE) ontwikkeld. Met deze baanbrekende technologie stellen ze ISP’s, hardware leveranciers en fabrikanten in staat om – voor het eerst – echte WAN Bonding aan te bieden als add-on op hun bestaande hardware platforms. Eén van de hardware fabrikanten waarmee de S.A.NE software compatibel is, is Teltonika Networks. Zo is S.A.NE te gebruiken met diverse Teltonika Networks router modellen. Middels het RMS-platform van Teltonika kunt u eenvoudig de S.A.NE software toevoegen aan uw nieuwe of huidige Teltonika router en gebruik maken van hoge snelheden, hoge bandbreedte, lage latentie, efficiëntie en betrouwbaarheid. Met deze samenwerking kan Capestone de software van Bondix aanbieden als complementaire dienst bij Teltonika devices om zo WAN Bonding mogelijk te maken.

Vanessa Claessen & Martin Santner

Wat is S.A.NE?

Wanneer u een verhoogde doorvoer of beveiligde toegang tot externe toepassingen nodig heeft, kan het gebruik van meerdere verbindingen meestal de oplossing bieden. Dit kunnen vaste netwerk- of draadloze verbindingen zijn (glasvezel, DSL, WiFi, satelliet), of een combinatie daarvan. Het lastige van zo’n oplossing is om deze verbindingen zo efficiënt en gemakkelijk mogelijk te beheren. Met de unieke S.A.NE software van Bondix Intelligence bent u verzekerd van een “always-on” verbinding mét optimale doorvoer.

S.A.NE is een eenvoudige en efficiënte softwareoplossing die ondersteund wordt op veel Teltonika-routermodellen. De oplossing stelt u in staat verschillende WAN-interfaces en providers te combineren voor aggregatie, load balancing of seamless handover. Bondix garandeert met S.A.NE een betrouwbare connectiviteit voor alle toepassingen zoals spraak-, video- en datatransmissie. Groot voordeel van de software is dat het ingezet kan worden op bestaande routers die al in het veld staan, zodat u uw hardware-infrastructuur niet hoeft te veranderen.

Partnership Bondix Intelligence & Capestone

In het najaar van 2022 zijn Capestone en Bondix Intelligence een distributiepartnership aangegaan voor de Europese markt. Vanessa Claessen, Global Sales Director IoT bij Capestone vertelt: “Met de diensten van Bondix Intelligence in ons portfolio kunnen we onze huidige en nieuwe Teltonika partners complementaire softwareoplossingen bieden om WAN Bonding mogelijk te maken. Zo kunnen partners en eindklanten genieten van verhoogde bandbreedte, dekking en betrouwbaarheid op hun huidige 4G routeroplossing van Teltonika.” Vanessa gaat verder: “Door de eenvoudige installatie en het onderhoud van de software, kan er met één klik op de knop WAN bonding mogelijk gemaakt worden. Dit kan in combinatie met meerdere mobiele verbindingen en/of vaste lijn zoals glasvezel. Hierbij kan een up- en downtime gecreëerd worden van minimaal 15 Mbps op een Teltonika RUT240 tot wel 200 Mbps op een RUTX12 of RUTX50. Dit biedt eindeloze mogelijkheden voor onze partners.”

Martin Santner, Director Sales & Business bij Bondix Intelligence
“We zijn enorm enthousiast over het nieuwe partnerschap met Capestone omdat we geloven dat het een ongelooflijke impact zal hebben op ons gezamenlijk zakelijk succes in de Benelux en daarbuiten.”
Martin Santner, Director Sales & Business bij Bondix Intelligence

Licenties & gratis proefversie

Er zijn 3 Bondix licentietypes voor de S.A.NE software: Bondix S.A.NE IoT, Bondix S.A.NE Standard en Bondix S.A.NE Enterprise. Deze licenties verschillen alleen in doorvoer.

Overige specificaties van de licenties:

  • Elke licentie wordt geleverd met gratis Bondix S.A.NE Client en Server software.
  • Elke licentie staat het gebruik van ten minste 2 S.A.NE servers toe om vanaf het begin de grootst mogelijke betrouwbaarheid te garanderen.
  • Bondix S.A.NE Bonding is reeds beschikbaar voor een groot aantal Teltonika Networks router modellen, en er zullen er nog meer volgen.

Om u kennis te laten maken met Bondix en de S.A.NE software bieden we u nu een gratis proefperiode van 7 dagen aan! Laat via deze link uw gegevens achter en onze support engineers nemen contact met u op.

Vraag uw gratis 7 dagen S.A.NE aan
bondix sane licentie standard

Maak kennis met Bondix S.A.NE tijdens onze Bondix training

​​​​​Heeft u interesse in een deepdive van de Bondix Intelligence technologie? Dinsdag 13 december van 10:00 tot 12:00 organiseert Capestone in samenwerking met Bondix Intelligence een training op ons hoofdkantoor in Leiden. Martin Santner, Director Sales & Business bij Bondix Intelligence zal hier de diverse toepassingen, use cases en voordelen van de S.A.NE software met u doornemen. Daarnaast duiken we ook de technologie in en zal er een demonstratie gegeven worden van de Bondix S.A.NE software in combinatie met een Teltonika router. Wilt u meer weten over de Bondix technologie? Meld u dan hieronder aan voor de training en we nemen binnenkort contact met u op:

Meld u nu aan voor de Bondix training

Andere Capestone nieuwsberichten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief