4G Back-up pakket

Als bedrijf kunt u zich geen downtime veroorloven van uw internetverbinding. Een feilloos werkende internetverbinding is cruciaal voor elke organisatie. Als er een storing is, er niet gepind kan worden, medewerkers niet bij bestanden kunnen of orders niet verwerkt kunnen worden, is dat ontzettend vervelend. Zo’n storing kan een onderneming daarbij veel geld kosten. In het ergste geval duurt een internetstoring een aantal dagen. Zeer ongelukkig als de zaak na een lange periode van lock-down weer open is.  
 
Gelukkig voorziet Comgate in de behoefte om altijd een werkende internetverbinding te hebben. Met het 4G Back-up abonnement beschikken uw klanten ook bij een storing over een snelle en stabiele internetverbinding middels 4G. Als onafhankelijk IoT Service provider heeft Comgate al meerdere partners hierin geadviseerd.

Direct aanvragen
4g back-up capestone

Inclusief 1 GB in Europa

In het Back-up pakket beschikt u over een databundel van 1 GB per maand. Verbruikt u meer dan maakt u gebruik van een Pay-as-you-go model met een afronding per GB. Hiermee heeft u draadloze toegang tot het internet via 4G. De simkaarten zijn niet volledig netwerkonafhankelijk maar beschikken over meer dan 600 roaming partners wereldwijd dus altijd uitstekend ontvangst. Indien u meerdere abonnementen bij ons afneemt kunt u de databundel aan elkaar koppelen (pooled data). Verschillende gebruikers kunnen op deze manier van 1 databundel gebruik maken. 

Slimme investering

Valt de hoofdverbinding (internet via glasvezel, kabel of ADSL) uit, dan wordt deze automatisch vervangen door de 4G back-up verbinding. Het Back-up All-in One pakket zorgt ervoor dat de werkzaamheden op kantoor kunnen continueren, zonder imago- of organisatieschade. Op deze wijze is het pakket een slimme investering en voorkomt het, het stil komen te vallen van de werkprocessen en de daaruit voortvloeiende kosten in uw organisatie of dat van uw klanten.  

Comgate maakt het nog gemakkelijker voor partners omdat het Back-up abonnement afgesloten

kan worden als een Managed service. Beheer van de complete dienst wordt door Comgate voor u verzorgd. Bij vragen heeft u toegang tot onze Support afdeling zodat u zich kunt focussen op bedrijfskritische zaken. Alle hardware wordt volledig naar wens geconfigureerd, zodat u of uw klant de oplossing bij ontvangst direct in gebruik kunt nemen of installeren.  
 
Elk bedrijf verdient de zekerheid van een goed werkende internetverbinding.  

Inbegrepen in dit pakket

 • Voordelige oplossing voor Retail, Kantoor en het MKB. 
 • Incl. 1 GB databundel EU op basis van Pay-As-You-Go.
 • Géén voorinvestering nodig door abonnementsvorm. 
 • 24/7 stabiel en snel internet mogelijk via zowel vaste internetverbinding als 4G. 
 • Een extra LAN-poort om bijvoorbeeld een switch aan te sluiten. 
 • Tot 32 WiFi verbindingen tegelijkertijd. 
 • Integratie mogelijk van beveiligingscamera’s, printers, mobiele pinautomaten, POS systemen etc. 
 • Eenvoudig ook zelf te beheren via het Cloud Management Systeem. 
 • Plug & Play, eenvoudig in gebruik. 
 • Standaard inclusief SLA Next Business Day. 
Bekijk hier de dienstbeschrijving
back-up restaurant

Aanvullende informatie voor uw pakket

Aflevering of Installatie

Het Failover pakket kan worden afgeleverd:

 1. Via de post à € 29,95
 2. Door onze monteur die hem bij u op locatie installeert à € 295,-

Zodra onze RMA-afdeling uw pakket gecontroleerd heeft, ontvangt u binnen 7 werkdagen de borg retour. Indien er onderdelen uit het pakket beschadigd zijn, ontvangt u van ons een overzicht van de kosten. Dit bedrag wordt ingehouden van de borg. Stuurt u het pakket tijdig retour: uiterlijk 2 werkdagen na afloop van de afgesproken huurperiode. Voorbeeld: Besteld op 3 april voor 2 maanden is uiterlijk retour op 5 juni. Huurt u langer dan 1 maand, dan incasseren we de huurprijs via automatische incasso.

Tarieven 

Ideaal aan uw Back-up pakket is dat u dit maandelijks betaalt in een abonnementsvorm, waardoor u geen afschrijvingskosten heeft. Gedurende de looptijd profiteert u van onze service en expertise. 

 • De maandelijkse kosten voor het pakket bedragen: € 19,95.- (excl. BTW).

 

Buiten de Bundel kosten 

€ 5,00 per GB 
Afronding is per GB. Voor de afrekening van buiten de bundelkosten ziet u de tarifering hierboven 

Retourneren bij opzegging 

Uw abonnement wordt na de looptijd van 24 maanden automatisch verlengd. Indien u uw Back-up abonnement wilt opzeggen dient u een mail te sturen naar support@comgate.io o.v.v. “opzegging Back-up pakket”. Na afloop van het abonnement dient u de router en simkaart uit het Back-up pakket te retourneren aan:

Capestone BV
T.a.v. afdeling RMA
Haagse Schouwweg 6
2332 KG Leiden

 

Het Back-up pakket is geschikt voor

Retail 4g

Retail

Wireless Wan heeft in de retail branche geleid tot een digitale revolutie. Het koppelen van pinapparaten, kassa’s en videobewaking. Capestone biedt al jaren betrouwbare 4G/5G connectiviteit.

Enterprise

Enterprise

Capestone verzorgt steeds vaker mobiel internet als primaire internetverbinding bij bedrijven en organisaties in plaats van een ADSL, VDSL of glasvezelverbinding.

cctv

Surveillance

Het snel installeren van bewakingssystemen in parken, stadspleinen of andere gebieden kan een uitdaging zijn. Voornamelijk door de slechte kwaliteit van de beelden en matige opvolging.

Onze merken

Capestone & TP-Link
Capestone & QuWireless
Capestone & T-Mobile
Capestone & Teltonika
Capestone & TEKTELIC
Capestone & TCL
Capestone & Poynting
Capestone & Peplink
Capestone & NETGEAR
Capestone & KPN IoT
Capestone & Zyxel
Capestone & Ubiquiti
Schrijf u in voor de nieuwsbrief