Capestone PSTN to 4G Gateway

De komende jaren zal een deel van de koperen verbindingen in Nederland vervangen worden door glasvezelverbindingen (FTTH – Fiber to the Home) en in de toekomst wordt zelfs verwacht dat het merendeel van deze analoge verbindingen beëindigd zal worden door de kabelaars. Voor een groot aantal bedrijven zal een migratie naar glasvezel een prima oplossing zijn, echter voor een aanzienlijk deel van de Nederlandse bedrijven en organisaties zal dit juist geen oplossing zijn, omdat enerzijds de glasvezelverbinding te duur in vergelijking met het PSTN-abonnement is, en anderzijds kan de fysieke locatie en die van het aansluitpunt voor problemen zorgen.

Capestone introduceert een unieke totaaloplossing voor de migratie van analoge verbindingen naar 4G met; CAPESTONE PSTN TO 4G GATEWAY®.

Bestel direct
PSTN to 4g gateway capestone

Missie

Onze missie is om complexe technologie en oplossingen toegankelijk te maken voor onze partners en klanten. Altijd en overal internet waar u zich ook bevindt, wat de onderliggende oplossing ook dient te zijn, daar werken wij iedere dag aan. De CAPESTONE PSTN TO 4G GATEWAY is speciaal ontwikkeld en samengesteld om eenvoudig een toekomstbestendige migratie van analoge netwerken en verbindingen te bewerkstelligen. 

slagboom 4g

Migratie van PSTN naar 4G – Enorme markt opportunity

In Nederland maar zeker ook binnen Europa bevinden zich nog veel Public Switched Telephone Network (PSTN) netwerken en verbindingen. Het analoge eindpunt van dit netwerk wordt POTS genoemd, Plain Old Telephone Service, Post Office Telephone Service of Post Office Telephone System en wordt nog veel gebruikt voor het verbinden van allerlei apparaten en machines. Operators en netwerkeigenaren gaan de komende jaren steeds vaker deze netwerkdienst beëindigen om de migratie te maken naar glasvezel. Capestone biedt een migratie oplossing op basis van 4G.

 

Totaal oplossing inclusief hardware, connectivity, service en beheer

De CAPESTONE PSTN TO 4G GATEWAY is een All-in-one oplossing om analoge / PSTN verbindingen eenvoudig te migreren naar een toekomst vaste oplossing. De CAPESTONE PSTN to 4G GATEWAY is een van aluminium gemaakte behuizing bestaande uit een combinatie van IoT hardware, 4G antenne, software en IoT connectiviteitsoplossingen om analoge signalen te ontvangen, te converteren naar SIP om deze vervolgens veilig te transporteren over het internet.

Gebouwd op A-merken waaronder Cradlepoint/Ericsson, KPN, Cisco en Comgate.

De CAPESTONE PSTN TO 4G GATEWAY is samengesteld in samenwerking met- en op basis van A-merken. “Onder de motorkap” draait een robuuste 4G router van Cradlepoint- onderdeel van Ericsson – met daarin twee embedded IoT simkaarten van Comgate. Deze IoT sim oplossing is primair gebaseerd op KPN IoT inclusief Cisco Jasper sim management, de back-up SIM-kaart betreft een Comgate multi IMSI eSIM inclusief ons IoT eConnect sim management portaal.

ATA converter & SIP Trunking

De ingebouwde ATA converter is ontworpen om analoge apparaten op een VoIP-netwerk aan te sluiten en is uitgerust met 2 FXS-poorten voor het aansluiten van deze analoge lijnen. Ook ondersteunt de ATA het Fax-to-IP protocol (T.38) en 3-weg spraakconferenties. Inbegrepen in het maandbedrag van de CAPESTONE PSTN TO 4G GATEWAY is een SIP-Trunk abonnement met 1x vast telefoonnummer – die geporteerd wordt van de analoge lijn – en een belbundel van 250 minuten.

 

PSTN box Capestone

Inbegrepen in dit pakket

  • ​CAPESTONE PSTN to 4G GATEWAY aluminium behuizing.
  • Cradlepoint IBR600c IoT router met dual-SIM inclusief Cradlepoint Netcloud Essentials
  • Grandstream ATA converter
  • Comgate IoT simkaart inclusief 500 Mb databundel NL/EU met IMEI lock
  • Comgate IoT simkaart als back-up
  • Capestone 4G MiMo vandalismebestendige puck antenne
  • Capestone SIP Trunk (VoiP) + 250 minuten bellen naar Nederlandse nummers
  • Inclusief een Vast Telefoonnummer
  • Inclusief Capestone Configuratie Advanced
  • Inclusief Capestone Service Level Agreement “Office Hours” 
Bekijk hier de dienstbeschrijving

Service, Beheer en Garantie

Als value added distributeur voor 4G/5G mobile networking en IoT totaaloplossingen biedt Capestone diverse diensten om deze gateway te configureren, alle voorbereidende werkzaamheden en nummerporteringen uit te voeren om zodoende de gateway gebruiksklaar te maken. Standaard leveren wij de diensten “Configuratie Advanced” en de service level agreement “Office Hours” bij dit product. Verder ontvangt u zoals u van ons gewend bent de volledige RMA afhandeling van de hardware.

Ideaal aan het pakket is dat u maandelijks betaalt in een abonnementsvorm. Looptijd 24 maanden. Tevens beschikbaar voor 36 maanden.

Whitelabel / Wholesale

De CAPESTONE PSTN TO 4G GATEWAY oplossing kan voor Capestone partners geheel whitelabel/wholesale geproduceerd worden. Dit betreft customization van de aluminium behuizing (logo laseren, kleur), de APN van de IoT simkaarten, grootte van de databundel(s), whitelabel SIM management portal, klantenservice en diverse marketingmaterialen.

Neem voor de mogelijkheden contact op met marketing@capestone.com.

Onze merken

Capestone & AINA PTT
Capestone & RealWear
Capestone & Stigwise
Capestone & Orange
Capestone & Druid
Capestone & ZTE
Capestone & Commscope
Capestone & Bondix Intelligence
Capestone & Transatel
Capestone & CROSSCALL
Capestone & CAT
Capestone & RugGear
Schrijf u in voor de nieuwsbrief