4G/5G mobiel internet voor de maritieme sector

Steeds meer nationale- en internationale ondernemingen vanuit de maritieme sector kiezen een 4G LTE/5G oplossing voor hun primaire- of secundaire internetverbinding ten behoeve van bedrijfskritische IT-netwerken of WiFi voor de crew. Capestone biedt verschillende specifieke Wireless Wan oplossingen voor snel en stabiel internet aan boord.

Neem contact op

Ons aanbod en de voordelen

Maximale 4G/5G internet redundancy

Kies een router met meerdere SIM-kaarten.

Kies een 4G/5G router met WiFi as WAN (WAW)

WiFi as WAN betekent dat de router ook WiFi kan ontvangen en niet alleen uitzenden. Dit kan handig zijn om gebruik te maken van bestaande – gratis – netwerken zodra die beschikbaar zijn, bijvoorbeeld in de haven of nabij de wal.

Altijd verbonden – bedrijfskritische communicatie

U bent altijd verzekerd van een werkende verbinding met automatische failover; de router zal automatisch overgaan naar een andere beschikbare verbinding als de huidige verbinding wegvalt (WAN, WiFi als WAN of 4G/5G).

VPN – Maak verbinding met het hoofdkantoor

Maak eenvoudig een VPN verbinding over een 4G verbinding, geheel beveiligd.

Hoge data snelheid, betrouwbaarheid en high-security

U heeft de mogelijkheid om meerdere 4G/5G-verbindingen te verbinden tot één enkele supersnelle gecombineerde datastroom dankzij “bonding” technologie.

Boot locatie – Weet altijd waar de boot is

Kies een router die ervoor zorgt dat de boot altijd te lokaliseren is middels het GPS/Glonass satellietnetwerk. Dit is interessant voor de binnenvaart, zeevaart en bedrijven die boten verhuren.

Cloud

Beheer, monitor en analyseer uw routers op afstand door een betrouwbare, snelle en veilige dataverbindingen.

Support

Zoals u mag verwachten. Ruime ervaring in deze sector op hardware en draadloze communicatie.

Maritiem all in one solutions

Een goede internetverbinding kan verbeterde navigatiemogelijkheden bieden (zeekaarten, weerberichten, de locatie van de dichtstbijzijnde jachthaven), extra entertainment voor de bemanning en gasten en veilige bedrijfscommunicatie. Steeds meer nationale- en internationale ondernemingen in de maritieme sector kiezen een 4G LTE/5G oplossing voor hun primaire- of secundaire internetverbinding op zee. Wij maken de combinatie van hardware, antenne en connectiviteit speciaal voor de maritieme sector. U profiteert met het All-In One pakket van een volledig gemanagede service. Beheer van de complete dienst wordt door onze partner Comgate voor u verzorgd. Bij vragen heeft u toegang tot onze Support afdeling zodat u zich kunt focussen op bedrijfskritische zaken.

Vraag offerte aan
maritiem 4g
Schrijf u in voor de nieuwsbrief