Tijdelijke 4G oplossing

Deze highend internetoplossing is per maand te huur en speciaal samengesteld voor iedereen die tijdelijk een snelle internetverbinding wilt huren in Nederland en zich geen downtime kan permitteren (ook beschikbaar voor Nederland).  Het pakket is in combinatie met een high-end 4G router die een razendsnelle WiFi verbinding kan opbouwen om voor alle medewerkers data te verwerken waaronder VoIP telefonie, het up- en downloaden van cloud bestanden en printopdrachten over het netwerk verzenden.  

Bestel direct
Tijdelijk Internet EU capestone

Connectiviteit in Europa

In het Tijdelijk Internet Europa pakket beschikt u over een databundel van 200 GB per maand. Hiermee heeft u draadloze toegang tot het internet via 4G. De simkaarten zijn niet volledig netwerkonafhankelijk maar beschikken over meer dan 600 roaming partners wereldwijd dus altijd uitstekend ontvangst. 

Inbegrepen in dit pakket

 • Inclusief 200 GB EU Databundel (Kosten boven de bundel slechts € 2,00 per GB)
 • Inclusief 4G LTE Router
 • Inclusief externe antenne voor een optimaal 4G signaal
 • Inclusief Service Level Agreement: Office Hours
 • Meerdere netwerken per land
 • Vast IP-adres inbegrepen
 • WiFi voor maximaal 64 apparaten tegelijk
 • Binnen 48 uur beschikbaar
 • Plug & Play, eenvoudig in gebruik
 • Technische support door onze engineers
Bekijk hier de dienstbeschrijving
tijdelijk internet pakket

Aanvullende informatie voor uw pakket

Aflevering of Installatie

Het Tijdelijk Internet pakket kan worden afgeleverd:

 1. Via de post à € 29,95
 2. Door onze monteur die hem bij u op locatie installeert; op aanvraag.

Zodra onze RMA-afdeling uw pakket gecontroleerd heeft, ontvangt u binnen 7 werkdagen de borg retour. Indien er onderdelen uit het pakket beschadigd zijn, ontvangt u van ons een overzicht van de kosten. Dit bedrag wordt ingehouden van de borg. Stuurt u het pakket tijdig retour: uiterlijk 2 werkdagen na afloop van de afgesproken huurperiode. Voorbeeld: Besteld op 3 april voor 2 maanden is uiterlijk retour op 5 juni. Huurt u langer dan 1 maand, dan incasseren we de huurprijs via automatische incasso.

Betaling en borg

Bij bestelling betaalt u 1 maand huur vooruit en een borg van € 150,-. Na afloop van de huurperiode kunt u het Capestone Tijdelijk Internet pakket retourneren aan:

Capestone BV
T.a.v. afdeling RMA
Haagse Schouwweg 6
2332 KG Leiden

Indien u uw Tijdelijk Internet pakket wilt opzeggen dient u een mail te sturen naar support@comgate.io o.v.v. “opzegging Tijdelijk Internet pakket”.

Binnen 48 uur leverbaar
Maandelijks opzegbaar
A-merk routers en antennes
4G LTE / 5G specialist
Directe hulp bij technische vragen
Maatwerk mogelijkheden

Use case GidPro

Waar het bij een normale coronatest minstens 24 uur duurt voor je de uitslag krijgt, kan de uitslag bij een sneltest soms binnen een minuut al bekend zijn. Een snelle en stabiele internetverbinding op locatie voor het informeren van bezoekers en gebruik van devices als laptops, is essentieel. Als expert op het gebied van 4G hardware en connectiviteit adviseerde Capestone het Tijdelijk Internet pakket bestaande uit 4G hardware, connectiviteit en accessoires om mobiel internet op deze locaties mogelijk te maken

Lees het hele verhaal
covid-19 snelteststraten 4g oplossing
partner up

Vraag dit pakket aan

Wilt u het Tijdelijk Internet pakket huren in Europa? Vraag nu uw pakket aan door hieronder het aanvraagformulier in te vullen en versturen. En ontvang binnen 48 uur het tijdelijk internetpakket bij u op locatie! 

Aanvragen

Onze merken

Capestone & Bondix Intelligence
Capestone & Transatel
Capestone & CROSSCALL
Capestone & CAT
Capestone & RugGear
Capestone & Iristick
Capestone & Sierra Wireless
Capestone & Ecom
Capestone & I.Safe MOBILE
Capestone & Sonim
Capestone & Kore Wireless
Capestone & Vuzix
Schrijf u in voor de nieuwsbrief