Op 17 juni lanceerden we onze nieuwe webshop op Capestone.com!

Eind 2021 lanceerden we onze nieuwe website: Capestone.com. Een plek waar we onze expertise kunnen laten zien, use cases kunnen delen en u wegwijs kunnen maken in mobiel internet, netwerk en IoT oplossingen. Na maanden van hard werken achter de schermen aan de nieuwste toevoeging aan onze website, zijn we trots om onze nieuwe webshop aan u voor te stellen!

Eén website voor al uw 4G/5G hardware en IoT oplossingen
Een mijlpaal die past binnen onze internationale ambitie om uit te groeien tot Europa’s toonaangevende IoT en Wireless WAN distributeur. Samen met u als onze partner maken we complexe technologie toegankelijk voor zakelijke eindgebruikers. In onze gloednieuwe webshop is het nog eenvoudiger om de 4G/5G hardware te vinden die u nodig heeft, samen met de accessoires en connectiviteit om uw oplossing compleet te maken. Door gebruik te maken van eenvoudige filters kunt u snel navigeren door de nieuwe webshop. En wat te denken van de eenvoudige manier om staffelkortingen te zien na het inloggen op uw account.

Door live te gaan met onze webshop vindt er een integratie plaats met onze huidige content website capestone.nl. Sinds 17 is Capestone.nl volledig overgezet naar capestone.com. Dit betekent dat u een nieuw account zult moeten aanmaken. Graag wijzen wij u erop dat dit geen gevolgen heeft voor de financiën en dat Capestone uw nieuwe account koppelt aan de reeds bestaande debiteurengegevens in ons financiële systeem. In dit artikel willen wij u graag informeren hoe u dit eenvoudig kunt doen zodat u kunt profiteren van al het gemak dat wij onze partners bieden.

Kom in contact

Account aanmaken op Capestone.com

Voor het gebruik van onze nieuwe webshop vragen wij u als partner om een nieuw account aan te maken. Met uw oude account kunt u niet inloggen op de vernieuwde website capestone.com. Het aanmaken van een account is gelukkig heel eenvoudig en duurt een paar minuten. Hieronder nemen we de stappen met u door:

 • Stap 1: U gaat naar Mijn Account. Hier registreert u zichzelf en kiest u voor reseller. Nadat u alle gegevens heeft ingevuld klikt u op registreren.
 • Stap 2: Via het opgegeven e-mail adres ontvangt u van ons een e-mail met de bevestiging van uw registratie en wachtwoord. Met dit wachtwoord logt u in op dezelfde pagina, maar dan onder het kopje Inloggen.
 • Stap 3: U komt in uw account, waar u eenvoudig uw wachtwoord kunt wijzigen in een wachtwoord naar keuze. Dit doet u onder Login >Accountgegevens
 • Stap 4: Let op: Voordat u kunt bestellen met uw reseller prijzen, dienen onze Sales Engineers eerst uw account te valideren, zodat u de juiste rechten heeft die bij uw account horen. Van Sales@capestone.com ontvangt u een e-mail met de bevestiging van acceptatie. Als reseller ziet u uw prijzen en kortingsniveaus.

Accountgegevens wijzigen

Via Mijn Account kunt u eenvoudig uw adres wijzigen en uw bestellingen bekijken.

Bestellen

Om uw gewenste 4G/5G hardware, IoT oplossing en connectiviteit bij Capestone te bestellen, ga naar: Winkeloverzicht.

Via de navigatieknoppen en filters kunt u eenvoudig navigeren naar uw gewenste producten. U kunt hiervoor eenvoudig gebruik maken van de zoekbalk hieronder. Heeft u alle benodigdheden voor uw Wireless WAN en IoT oplossing gevonden, dan vervolgt u het proces door op de winkelwagen te klikken. Hier vindt u de lijst met te bestellen producten.

Via de knop Doorgaan naar afrekenen kunt u uw bestelling afrekenen op basis van de gewenste betaalmethode. Na het afrekenen ontvangt u een automatische bevestiging van uw bestelling. Vervolgens zullen onze Sales Engineers u per e-mail verder informeren over de verwachte levering. Uiteraard kunt u te allen tijde contact met ons opnemen als u vragen heeft. Dit zijn de eenvoudige stappen voor het nieuwe bestelproces van onze webshop. U kunt vanaf volgende week uw account aanmaken. Na acceptatie kunt u eenvoudig uw producten en diensten bestellen in de nieuwe webshop. Wij hopen u hiermee vooraf voldoende te hebben geïnformeerd.

De voordelen van Capestone.com op een rij:

 • Vanaf 17 juni vindt u onder capestone.com alle informatie die u nodig heeft; use cases, support materialen, webshop en campagnes;
 • Compleet overzicht van A-merk Wireless WAN en IoT oplossingen;
 • Een nog steeds betrouwbare webshop van alle gemakken voorzien voor u als partner;
 • Naast onze webshop kunt u rekenen op volledige technische en commerciële ondersteuning zoals u dat van Capestone gewend bent;
 • Na inloggen vindt u uw partnerprijzen en kortingsniveaus;
 • Eenvoudige navigatie met behulp van filters;
 • Indien u prijsafspraken met ons heeft gemaakt op basis van volume, ziet u deze na het inloggen;
 • Betalen op basis van uw voorkeuren;

Onze merken

Capestone & Ubiquiti
Capestone & Vuzix
Capestone & ZyXEL
Capestone & Teltonika Networks
Capestone & TEKTELIC
Capestone & T-Mobile
Capestone & Sonim
Capestone & TCL
Capestone & Poynting
Capestone & Peplink
Capestone & KPN IoT
Capestone & Fortinet
Capestone & Cradlepoint
Capestone & Ecom

Get in touch with our experts!

Direct contact

Capestone bv
Haagse schouwweg 6
2332KG Leiden
Nederland

Schrijf u in voor de nieuwsbrief