Wetterfyts 11 stedentocht

Afgelopen Pinksterweekend was het eindelijk zover: Team Wybe startte de “Wetterfyts11stedentocht” voor de Maarten van der Weijden Foundation. Team Wybe is een team van vrienden van Wybe Leenstra uit Gaastmeer, die op 37-jarige leeftijd overleed aan een hersentumor. Het geld dat is opgehaald wordt door Team Wybe is gedoneerd aan de Maarten van der Weijden Foundation. Hiermee zal het bedrag besteed worden aan de strijd tegen en onderzoek naar de ziekte kanker.

Lees meer over Team Wybe
Team Wybe 4G Internet

Livestream via 4G/5G

Na de finish was er een bedrag van 75.000 euro opgehaald. Dankzij de verkoop van de speciale waterfiets aan een restaurant en nieuwe donaties is het bedrag nu ruim 86.000 euro geworden. Een prachtige prestatie!

Capestone kon Team Wybe helpen door een 4G Lte oplossing aan te bieden in samenwerking met Teltonika Networks. Door gebruik te maken van de Teltonika RUTX11, de Poynting XPOL Antenne en de “Echt Onbeperkt” data van T-Mobile is er een mobiele internetverbinding op de waterfiets gecreëerd. Hierdoor was het mogelijk om het evenement 24/7 te livestreamen. Wij zijn blij dat we een kleine bijdrage hebben kunnen leveren aan deze geweldige prestatie!

Teltonika rutX11 boot
Schrijf u in voor de nieuwsbrief