De langverwachte Sonim XP10 is nu verkrijgbaar

Capestone en Sonim Technologies lanceerden de langverwachte Sonim XP10 op het Mobile World Congres in Barcelona. Vanaf heden kunnen werknemers in transport, logistiek, bouw, maar ook bedrijf kritische openbare veiligheid en militairen profiteren van de ultra-robuuste 5G XP10 Android-smartphone.

Kom in contact met onze experts

De XP10 is de opvolger van de Sonim XP8 en biedt zakelijke functies en functionaliteit, waaronder: een groot scherm van 5,5 inch, meer geheugen, verbeterde fotografie-ervaring, een krachtige 5000mAh-batterij, handschoenvriendelijk en weerbestendig touchscreen, draadloos opladen en MCPTT-ondersteuning. Dankzij veiligheidsfuncties zoals de SOS-knop en programmeerbare Push-to-Talk (PTT) is de Sonim XP10 ideaal voor loneworkers, zoals bewakers, bouwvakkers, professionele chauffeurs en eerstehulpverleners.

“Capestone is een value added distributeur van Sonim’s ultra-robuuste mobiliteitsoplossingen in Europa met een sterke focus op Nederland, Scandinavië, Duitsland en de UK. Het team kent deze markten en heeft sterke relaties opgebouwd met hun resellers. Ze bieden het hoogste gecertificeerde niveau op het gebied van pre-sales advies, after sales en productondersteuning”, zegt Peter Liu, CEO Sonim Technologies.

Via Capestone is de XP10 nu beschikbaar voor carriers, value added resellers en systeemintegrators die mobiele oplossingen bieden voor bedrijven en de openbare veiligheid in heel Europa. Met al verschillende grootschalige new business projecten, tenders en RFQ’s gewonnen, heeft Capestone veel vertrouwen in het succes van dit nieuwe device. In de afgelopen jaren is de verkoop van producten en diensten van Sonim Technologies exponentieel gegroeid via Capestone in Nederland, Duitsland, het VK en Scandinavië. “We zijn verheugd aan te kondigen dat een van de grootste orders van Sonim onze kant op komt om aan de grote vraag van onze partners te voldoen”, zegt CEO Jos Ouwerkerk.

Bekijk de Sonim XP10 Global
lancering sonim xp10

Andere Capestone nieuwsberichten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief