Bezoek Capestone op de Hannover Messe

Over enkele weken is Capestone exposant op de HANNOVER MESSE. U vindt ons van maandag 17 april tot en met vrijdag 21 april in hal 7, S60. Als onderdeel van het Holland Paviljoen zal Capestone dit jaar als exposant deelnemen aan de Hannover Messe. Als ’s werelds toonaangevende beurs voor de industrie is de Hannover Messe jaar na jaar de etalage voor internationale industriële transformatie – met baanbrekende innovaties en producten.

Bezoek onze stand

Als gespecialiseerde distributeur voor 4G/5G mobiele internetoplossingen, IoT-netwerken en kritische communicatie, is de Hannover Messe een perfecte gelegenheid om onze slimme en technologische oplossingen te presenteren. Het thema is dan ook 5G Private Mobile Networks, 5G Critical Communications en IoT connectiviteit. Op de stand zal Capestone verschillende IoT & Critical Communication use cases tonen die samen met onze partners Cradlepoint, Teltonika Networks, Sonim Technologies en TEKTELIC mogelijk zijn gemaakt.

Wij nodigen u graag uit om bij ons op de stand een kopje koffie te komen drinken of een demonstratie te geven van een van onze apparaten. Wilt u een afspraak maken op de beurs? Vul dan hieronder uw gegevens in via het contactformulier. Of neem contact met ons op via 085 0838 111 of stuur een e-mail naar sales@capestone.com.

Plan uw afspraak in

Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief