Bezoek ons samen met KPN IoT & Cradlepoint tijdens de IoT Tech Expo 20 & 21 september in Amsterdam

Dinsdag en woensdag 20/21 september 2022 kunt u ons als exhibitor vinden op de IoT Tech Expo in de RAI, Amsterdam. Deze wereldwijde beurs is een toonaangevende IoT-conferentie waar de nieuwste ontwikkelingen, innovaties en voorbeelden binnen het Internet of Things uitgelicht en getoond worden. Dit jaar hebben we voor deelname aan dit evenement de handen ineengeslagen met onze trouwe partners Cradlepoint en KPN IoT. Samen met onze resellers hebben we met hen al vele mooie use cases mogen invullen. Op de beurs zullen we deze verschillende IoT-oplossingen in diverse branches tonen. ​​Omdat beheer van de routers op afstand verzorgd wordt door beheer- en applicatieplatform: NetCloud, demonsteren we dit platform in onze stand. Verder zal Bart Frens van KPN IoT op dinsdag 20 september om 14.40 uur een toonaangevende gezamenlijke use case uitlichten op het Connected Enterprise podium.

Vraag uw gratis guest pass aan!

IoT Tech Expo Europe

IoT Tech Expo is een technologieconferentie voor de zakelijke technologieprofessional die vernieuwende IoT onderwerpen en waardevolle strategieën wil verkennen en evalueren. Tijdens de tweedaagse Expo ligt de focus op wat Internet of Things kan betekenen voor industrieën zoals: productie, transport, overheid, energie, gezondheidszorg en detailhandel.

Op de beurs kunt u kennis en inspiratie opdoen door presentaties en paneldiscussies van toonaangevende bedrijven zoals Volvo, Philips, Henkel, Nestle en KPN bij te wonen. Key topics tijdens de beurs zijn onder andere: Industrial Internet of Things (IIoT), digitale transformatie, slimme productie, slimme energie, verbonden omgevingen, sensorimplementatie en 5G. Meer informatie over de beurs vindt u hier.

IOT tech expo Europe 2022

Capestone, Comgate, KPN IoT en Cradlepoint bundelen krachten.

Dit jaar zal Capestone met Comgate, KPN IoT en Cradlepoint gezamenlijk een stand hebben op de IoT Tech Expo. U kunt ons vinden op standnummer: 307. In de afgelopen jaren zijn Comgate en Capestone steeds intensiver gaan samenwerken met KPN IoT & Cradlepoint. Zo kunnen we partners een totaaloplossing bieden door connectiviteit, hardware en value added services te bundelen tot één pakket en profiteren zij van specialistische kennis en korte lijnen.

Als voorkeurspartner van KPN IoT levert Comgate verschillende managed futureproof data oplossingen: van hoog data tot laag data, in Nederland, de EU en wereldwijd. Zo kunnen we op al uw vraagstukken antwoord geven. Hierbij verzorgt Capestone de bijpassende 4G/5G hardware en accessoires veelal ingevuld met de high-end routeroplossingen van Cradlepoint. Om het compleet te maken bieden we tevens de mogelijkheid tot volledige support en ondersteuning door diensten te leveren zoals: de configuratie van de connectiviteit en de router en 24/7 support middels een SLA.

Door krachten te bundelen komen we dus samen tot succesvolle IoT solutions voor onze partners. Een toonaangevend voorbeeld is de use case van Videojet, waarbij we 12.000 labelprinters wereldwijd hebben aangesloten op het internet. Deze succesvolle IoT oplossing zal door Bart Frens, Senior Business Consultant IoT bij KPN IoT toegelicht worden tijdens de beurs op het Connected Enterprise podium op dinsdag 20 september om 14:40 uur.

IoT Tech Expo

​​​​​​Komt u bij ons langs voor een demo en een kop koffie?

Op de beurs zullen we verschillende toepassingen van onze hardware en connectiviteit demonstreren en uitleggen voor verschillende branches zoals; transport, maritiem, retail en enterprises. Ook geven we u een demonstratie van het NetCloud platform in combinatie met de E3000 router van Cradlepoint.

Genoeg om over bij te praten onder het genot van een kop koffie. We zien u graag op 20 of 21 september!

Vraag uw gratis Guest pass aan

Heeft u interesse om op 20 of 21 september de IoT Tech Expo te bezoeken? Via deze link kunt u zich aanmelden om een gratis ticket te ontvangen. Hiermee heeft u toegang tot de beurs, de Digital Transformation conferentie en de netwerkborrel.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief