Narrowcasting mogelijk door 4G oplossing in bussen

Alphatron Security Automotive is specialist in het ontwikkelen en toepassen van camera- en communicatiesystemen voor gebruik in mobiliteit, van automotive tot rolling stock. Sinds de oprichting in 2007 is er heel veel expertise opgebouwd. Alphatron Security Automotive wordt gedreven door de continue ambitie om met creativiteit, kennis en gedrevenheid systemen te ontwikkelen die uniek zijn in de branche. Het aanbieden van Wireless Wan in de bussen van Connexxion werd samen met Capestone ingevuld. Een toonaangevend en belangrijk project waarbij de digitale signage centraal stond voor verschillende toepassingen voor de passagier. Steeds meer wordt de reistijd gebruikt om online het nieuws te lezen, belangrijke e-mails te beantwoorden of online boodschappen te doen. Toegang tot een betrouwbare en stabiele internetverbinding verbetert de klanttevredenheid van uw passagiers.

 Dave Opperman, Accountmanager bij Alphatron Security Automotive router.
“Capestone is voor ons als partner de beste optie in dit project. Zij zijn experts op het gebied van 4G/5G hardware en hebben goed bijgedragen aan de gehele uitrol. Voor de hardware hebben we gekozen voor Cradlepoint”. Dave Opperman, Accountmanager bij Alphatron Security Automotive.
Dave Opperman, Accountmanager bij Alphatron Security Automotive router.

Solution

Connexxion wilde digital signage beschikbaar maken met een Wireless Wan oplossing. Bij narrowcasting wordt informatie door middel van schermen aan passagiers doorgegeven. Deze informatie heeft betrekking op reisinformatie, nieuwsberichten of advertenties. Naast narrowcasting maakt een draadloze internet verbinding ook andere toepassingen in de bus beschikbaar, zoals camerabeveiliging en WiFi voor de passagiers in de bus. Meer veiligheid en comfort voor de reiziger.

4G solution Connexxion

Robuuste en industriële router

Voor de hardware is er gekozen voor Cradlepoint. Voor het creëren van 4G internet in de bus adviseerde en leverde Capestone de Cradlepoint IBR600C. Deze 4G router is ideaal voor in de bus omdat deze robuust is en bestand tegen trillingen en schokken. Beheer van de routers op afstand en het kunnen waarborgen van een veilige mobiele internet verbinding wordt gegarandeerd door beheer- en applicatieplatform: NetCloud. Zo kan Alphatron Security Automotive snel netwerken op geografisch verspreide locaties implementeren en dynamisch beheren, en doorlopend monitoren. Door Netcloud te integreren met de routers ontstaat de mogelijkheid om productiviteit te verbeteren, betrouwbaarheid te verhogen en kosten te verlagen.

Cradlepint IBR600

Neem contact op met onze experts!

Direct contact

Capestone bv
Haagse schouwweg 6
2332KG Leiden
Nederland