Mobile Broadband

In samenwerking met IoT Service Provider Comgate is Capestone business partner van Odido. Odido is Unlimited in alles wat ze doen. Met de merken Odido, Tele2, Ben en Simpel doorbreken ze grenzen in de telecomwereld. Dat doen ze met collega’s die risico’s durven nemen, experimenteren en elkaar uitdagen. Met een ‘challenger mindset’ heeft Odido een gezamenlijk doel: iedereen toegang geven tot het beste netwerk van Nederland. Odido is vijf opeenvolgende jaren door umlaut (voorheen P3 Group) uitgeroepen tot het beste mobiele netwerk van Nederland én kreeg dit jaar voor de zesde keer op rij de status ‘uitmuntend mobiel netwerk’.

In het laatste kwartaal van 2023 heeft T-Mobile zichzelf opnieuw uitgevonden: ze gaan verder als Odido. Met deze nieuwe naam gaat Odido nog meer focussen op onbeperkte abonnementen voor zowel de consumenten als de business markt.

 

Het aanbod

  • Een Hoge Data Sim is de ideale simkaart om internet te brengen op plekken waar dat niet is. Maar ook voor beveiliging en bijvoorbeeld als extra dienst/service naar klanten (gast WiFi). De simkaarten zijn niet volledig netwerkonafhankelijk, maar beschikken over meer dan 300 roaming partners wereldwijd dus altijd uitstekend ontvangst.
  • Echt Onbeperkt NL – In samenwerking met Comgate bieden we het Echt Onbeperkt* abonnement dat zorgeloos toegang tot het Odido netwerk biedt in Nederland. U kunt zonder zorgen online gaan met een 4G/5G router, 4G/5G MiFi of een 4G/5G USB dongle van Capestone.

*Don’t Push it Policy
*Niet voor losse wederverkoop

T-Mobile

Neem contact op met onze experts!

Direct contact

Capestone bv
Haagse schouwweg 6
2332KG Leiden
Nederland

Schrijf u in voor de nieuwsbrief