i.safe MOBILE

i.safe MOBILE, ruim 11 jaar geleden in Duitsland opgericht, is een van de merken die Capestone aanbiedt in het aanbod ATEX toestellen. i.safe MOBILE is expert in mobiele communicatieapparatuur dat veiligheid biedt in explosiegevaarlijke omgevingen. De producten zijn wereldwijd getest en gecertificeerd door gerenommeerde aangemelde instanties om ervoor te zorgen dat ze aan alle land specifieke vereisten voldoen. i.safe MOBILE neemt alle internationale normen op in productontwikkeling en is ook lid van relevante standaardisatiecommissies. Om aan alle vereisten voor explosiebeveiliging te voldoen, worden de producten vanaf het begin ontwikkeld, zodat gebruikers over de hele wereld er zeker van kunnen zijn dat ze hoogwaardige communicatietechnologie gebruiken die up-to-date is met de huidige normen.

Kom in contact

Explosieveilig

De diensten en alle activiteiten rond de ontwikkeling van mobiele explosieveilige apparaten – van het idee tot productie en verder. Het aanbod van i.safe MOBILE is dan ook een competente aanvulling op ons gehele robuuste aanbod. Capestone biedt de: Telefoons, Smartphones en Tablets aan van i.safe MOBILE

Accessoires

Naast ATEX gecertificeerde telefoons en tablets distribueert Capestone ook bijpassende accessoires zoals: hoezen, opladers en diverse kabels. Informeer over de mogelijkheden via sales@capestone.com of bel naar 085 111 0838.

Neem contact op met onze experts!

Direct contact

Capestone bv
Haagse schouwweg 6
2332KG Leiden
Nederland

Schrijf u in voor de nieuwsbrief