Stem op Vanessa Claessen

Dutch IT Channel, de organisator van het grootste jaarlijkse, exclusieve IT-netwerkevenement in Nederland, kondigt met trots de genomineerden aan voor de Dutch IT Channel Awards 2023. Wij zijn trots dat onze collega Vanessa Claessen is genomineerd als Dutch Tech Women of the year!

Uiteraard zijn wij van mening dat ze deze prijs meer dan verdient vanwege haar kennis, ervaring en persoonlijkheid. Om deze reden vragen wij u dan ook om te stemmen op haar via dutchitawards.nl/stemmen/

Deze prestigieuze prijzen worden op 14 maart 2024 in Studio21 Hilversum tijdens een feestelijke ‘Soul topshow’ uitgereikt in 24 categorieën, waarbij erkenning wordt gegeven aan uitmuntendheid op het gebied van opvallende business cases, inspirerend leiderschap en de implementatie van de nieuwste technologieën.

Waarom stemmen op Vanessa

Vanessa Claessen is Global Sales Director IoT bij Capestone. Al meer dan tien jaar is Claessen actief in de technologische wereld van machine-to-machine (M2M) en Internet of Things (IoT), een markt die ze zowel commercieel als technologisch beheerst. Samen met resellers scoorde Vanessa Claessen dan ook diverse grootschalige IoT-projecten voor Capestone, in sectoren als retail en industrial IoT, maar ook in de zorg. Zo leverde Capestone samen met IT-partner GidPro de 4G FWA-technologie voor alle Covid teststraten in Nederland. Claessen, die studeerde aan de Zuyd University in Heerlen en eerder werkte voor onder meer Tech Data, gaf in 2023 leiding aan de komst van een vestiging van Capestone in Duitsland.

 

Als een van de weinige vrouwen in deze sector staat zij – naast haar commerciële vaardigheden- ook haar ‘mannetje’ op technisch vlak, wat vaak door partners of eindklanten op voorhand wordt onderschat.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief