Wereldwijd betrouwbare WiFi-apparatuur

TP-Link, opgericht in 1996, is een wereldwijde aanbieder van betrouwbare netwerkapparatuur en accessoires voor elk aspect van het dagelijks leven. Het bedrijf is opeenvolgend erkend als nummer 1 aanbieder van WiFi-apparatuur door Analysebureau IDC. TP-Link levert aan meer dan 170 landen en bedient miljarden mensen wereldwijd.

Dankzij bewezen stabiliteit, prestaties en een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding heeft TP-Link een product portfolio samengesteld dat aan ieders behoeften weet te voldoen. Omdat de connected lifestyle blijft evolueren en niet meer weg te denken is uit de samenleving blijft TP-Link groeien om de vraag van morgen te kunnen overtreffen.

Capestone heeft een uitgebreid portfolio van dit merk aan het assortiment toegevoegd. Diverse productgroepen variërend van RoutersAccess PointsSwitches en MiFi’s van TP-Link zijn beschikbaar uit voorraad.

Het aanbod

Het TP-Link portfolio is onderverdeeld in vier hoofdcategorieën, te beginnen met:

Routers

TP-Link biedt een breed scala aan netwerkproducten die zijn ontworpen om uw connectiviteit betrouwbaar, veilig en snel te implementeren. De producten helpen u bij het bouwen van een breed netwerkinfrastructuur. Zo heeft Capestone diverse routers van TP-Link opgenomen met verschillende eigenschappen, waaronder: Archer MR200 en Archer MR600.

Alle drie een geschikte basisklasse router voor in de vergaderzaal, de pop-up store, afgelegen gebieden, thuis of een vakantiewoning. Voor elke situatie hebben bovengenoemde routers een voordeel, waarbij de verschillen bijvoorbeeld liggen op WiFi-snelheden die de router behaald. Met de handige Tether-app voldoet deze router aan een makkelijke installatie en eenvoudig toegang voor het beren en verkrijgen van de routers.

enterprise 4g 5g

Access Points

Met een access point wordt een (extra) draadloos netwerk aangelegd. TP-Link heeft speciaal een serie voor in- en outdoor- gebruik van access points met diverse ophangsystemen. Zo is de EAP225 een perfect betaalbare zakelijke 802.11ac MU-MIMO WiFi-oplossing voor aan het plafond. De EAP225-Wall is daarbij speciaal ontwikkeld voor muurmontage en de EAP225-outdoor, kan zowel voor binnen als buitengebruik worden ingezet voor krachtige WiFi met een groot bereik.

Tevens heeft Capestone de EAP245 opgenomen in het assortiment, een access point voor zakelijk gebruik. Ondersteunt seamless roaming zodat videostreams en spraakoproepen niet worden onderbroken als gebruikers door een ruimte lopen met daarbij gelijktijdig 450Mbps op de 2.4 GHz-band en 1300Mbps op de 5 GHz-band, totaal 1750Mbps wifi-snelheden.

MiFi’s

Tevens distribueert Capestone TP-Link 4/5G MiFi’s. Met een mobiele router kan er op elke locatie een internetverbinding gemaakt en gedeeld worden. MiFi’s worden voorzien van een Comgate SIM-kaart en zijn daarna direct gebruik klaar. De TP-link M7450 is een hardloper binnen het portfolio.

Switches

TP-Link switches worden in allerlei toepassingen gebruikt. Capestone heeft de switches die geschikt zijn voor de zakelijke omgeving. De switches zijn onder te verdelen in Managed en Easy Smart switches.

De managed TP-Link switches kunnen volledig naar eigen wens worden ingericht. Managed switches maken het mogelijk om de netwerkpoorten te beheren en verschillende geavanceerde opties in- of uit te schakelen. Zo behoud men met een managed switch alle controle over het netwerk. Dit is voornamelijk wenselijk binnen een zakelijke omgeving, waarbij meerdere gebruikers op de switch aangesloten zijn. Als beheerder van een managed switch kan worden ingesteld welk netwerkverkeer voorrang heeft, maar ook welke gebruikers toegang hebben tot bepaalde delen van het netwerk.

Capestone biedt een portfolio van managed switches aan zoals de T1600G-52PS.

Daarnaast zijn de TL-SG108PE en TL-SG1016PE concrete voorbeelden van Easy Smart switches. Deze apparaten zijn een ideale upgrade voor een unmanaged switch en bedoeld voor MKB netwerken met eenvoudig netwerkbeheer. De netwerkbeheerder kan het verkeer op efficiënte wijze monitoren met behulp van port mirroring, loop prevention en kabeldiagnose functies.

Neem contact op met onze experts!

Direct contact

Capestone bv
Haagse schouwweg 6
2332KG Leiden
Nederland

Schrijf u in voor de nieuwsbrief