Groeiend portfolio van mobiele en internetproducten en -diensten

TCL Communication Technology Holdings Limited, opgericht in Hong Kong, ontwerpt, produceert en verkoopt wereldwijd een groeiend portfolio van mobiele en internetproducten en -diensten. Het portfolio van het bedrijf wordt momenteel verkocht in meer dan 160 landen in Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Azië-Pacific. TCL Communication staat in het eerste kwartaal van 2017 in de top 10 van wereldwijde gsm-fabrikant volgens IDC en bedrijfsgegevens.

De relatie tussen Capestone en TCL, voorheen Alcatel gaat al meerdere jaren terug. Apparaten van TCL Communication leveren innovatieve, veelzijdige ervaringen die de toegang tot de huidige mobiele technologie eenvoudig maken; het aanbieden van een gevarieerd portfolio van waardevolle producten die zijn uitgerust met de technologie die mensen het liefst willen. Haar producten en oplossingen resoneren met millennials en Gen Z-consumenten met een eenvoudige, persoonlijke, authentieke en leuke benadering. Door kennis van lokale markten te combineren met controle over het end-to-end productieproces. Het merk biedt gebruikerservaringen op maat met krachtige mobiele apparaten waarmee consumenten het plezier van het alledaagse kunnen ontdekken en versterken.

Het aanbod

TCL biedt 4G- en 5G-mobiel internet oplossingen voor consumenten en bedrijven.

  • TCL 4G MiFi’s voor internet op vakantie of op reis: 
    4G MiFi’s zijn compacte mobiele wifi-routers. Je neemt ze gemakkelijk overal mee naartoe. In een MiFi plaats je een simkaart met Europese of Wereldwijde dekking. Hierdoor ontstaat er een hotspot en kan je altijd en overal online via een 3G of 4G netwerk, ook in de auto of op een afgelegen of tijdelijke woon- of werklocatie.
  • TCL 4G USB-dongles voor internet voor laptops of routers; 
    Met een 4G dongle verbind je je IT hardware draadloos met internet. Dit gebeurt via het mobiele netwerk. Het enige wat je nodig hebt is een 4G-simkaart.
  • TCL 5G router; 
    TCL beschikt tevens over een 5G router; de LINKHUB 5G Home Station is ontworpen als een lichtgewicht, draagbare router voor toegang tot de volgende generatie netwerksnelheden thuis en op het werk. Het apparaat ondersteunt slimme dual-band wifi met 4X4 MU-MIMO-technologie die de dekking aanzienlijk vergroot, stabiele hogesnelheidsverbindingen onderhoudt en tot 1000 gelijktijdige verbindingen ondersteunt, waardoor het perfect is voor thuis, kleine bedrijven, live evenementen en meer.
TCL 5G router

Neem contact op met onze experts!

Direct contact

Capestone bv
Haagse schouwweg 6
2332KG Leiden
Nederland

Schrijf u in voor de nieuwsbrief