QuWireless Antennes voor in- en outdoor

QuWireless is gespecialiseerd in de productie van draadloze systemen. Alle componenten worden in de EU gemaakt. QuWireless is een bedrijf vol ervaren personen die al meer dan 15 jaar actief zijn in de branche. Bestaande uit ingenieurs, grafisch conceptontwerpers. Capestone biedt de QuWireless producten omdat deze aan de verwachtingen van klanten voldoen. Bij QuWireless streeft men voortdurend om het beste product te bieden, door aan hoge normen te houden die worden opgelegd.

Het aanbod

Capestone biedt de directionele LTE-antenne QuMax en omni LTE-antenne QuSpot als perfect buiten apparaat. De QuSpot van QuWireless is een perfect buitenapparaat voor mobiele en vaste apparatuur. Voor een geïntegreerde complete oplossing met ingebouwde router en multi-band antennes in één behuizing, combineert u de QuSpot-antenne met een Teltonika router. De QuMax LTE-antenne van QuWireless biedt de krachtigste van alle QuWireless-antennes. Het is bedoeld voor verbindingen met een lange afstand naar het basisstation. Combineer ook hier een Teltonika router in de IP67-behuizing voor een geïntegreerde complete oplossing. Het is de meest gemaakte keuze voor vaste installaties in een industriële omgeving.

Onderdeel van het geselecteerde portfolio zijn tevens de geïntegreerde all-in one outdoor router oplossingen. Een complete Teltonika Outdoor set bestaande uit; een Teltonika router inclusief een krachtige omni/directionele antenne en de mogelijkheid om de outdoor router te voeden middels Power over Ethernet (POE). Tevens is het SIM-slot zo ontwikkelt dat u eenvoudig – en zonder dat u de behuizing hoeft te openen – een simkaart wissel kunt doen.

Quwireless RUT950

Neem contact op met onze experts!

Direct contact

Capestone bv
Haagse schouwweg 6
2332KG Leiden
Nederland

Schrijf u in voor de nieuwsbrief