4G & 5G MiFi’s

Capestone werkt al enige tijd samen met NETGEAR en biedt diverse 4G & 5G MiFi’s producten. Bij NETGEAR zetten ze ideeën om in innovatieve netwerkproducten waarmee mensen worden verbonden, bedrijven worden ondersteund, en de manier waarop het leven wordt verbeterd. Zij hebben passende oplossingen voor zowel zakelijke omgevingen als voor thuis gebruik. Hieronder vallen voornamelijk de 4G & 5G MiFi’s, de mobiele routers.

NETGEAR biedt vertrouwen op het vlak van veilige digitale omgevingen, ideeën eenvoudig te kunnen delen, locaties op afstand veilig te kunnen verbinden en de werknemers de instrumenten te bieden die ze nodig hebben om optimaal te kunnen presteren. Het uitgebreide assortiment biedt betrouwbare, betaalbare netwerkproducten en dat allemaal eenvoudig te installeren en te onderhouden. Daarnaast maken zij het gemakkelijk om het slimste huis in de buurt te hebben, of de meest betrouwbare  met de nieuwste, snelste netwerktechnologie. Bij NETGEAR richten ze zich op alles wat kan worden verbonden, met het doel de online ervaring naadloos te maken.

Het aanbod

  • NETGEAR 4G MiFi’s

MiFi’s zijn nog steeds in trek bij zowel de zakelijke gebruiker als de consument. Handig om altijd een MiFi tot je beschikking te hebben die een veilige, betrouwbare en snelle internetverbinding garandeerd, en tevens te verbinden is met meerdere apparaten.

  • Klaar voor de toekomst met NETGEAR 5G MiFi’s

Capestone biedt tevens de 5G MiFi van Netgear, de Netgear Mighthawk M5 – MR5200 aan. Deze mobiele router verbetert de mobiele breedbandervaring met WiFi 6 en ongelooflijke 5G-snelheden. De Netgear M5 gebruikt de nieuwste WiFi 6-technologie en biedt de hoogste 5G-snelheden voor alle verbonden apparaten van vandaag en morgen, met tot 4x capaciteit meer dan AC WiFi.

Netgear

Neem contact op met onze experts!

Direct contact

Capestone bv
Haagse schouwweg 6
2332KG Leiden
Nederland

Schrijf u in voor de nieuwsbrief