ATEX Certificeerde devices

Ecom instruments is een innovatieve onderneming, opgericht in Duitsland, die zich onderscheidt door toewijding, professionaliteit, uitzonderlijke competentie en betrouwbaarheid bij het uitvoeren van gecompliceerde projecten op het terrein van explosieveilige producten. Ecom produceert devices voor gebruik in olie- en gaswinning, (petro-)chemische industrie, mijnbouw, farmaceutische industrie, energiebedrijven en milieutechniek. Capestone distribueert al enkele jaren de producten van Ecom. Zo biedt Capestone onder andere de volgende productcategorieën aan: smartphones, tablets en accessoires.

Kom in contact

Telefoons

De robuuste telefoons van Ecom bieden de volledige veiligheid waaraan een Rugged Device moet voldoen. Zo is er bijvoorbeeld de Smart-Ex 02 DZ1, dit is ’s werelds eerste intrinsiek veilige smartphone voor Zone 1/21 en Div. 1 gebieden die samenkomen. Bovendien voldoet het aan alle belangrijke mondiale gevaarlijke locatie en wettelijke certificeringen. De robuuste smartphone heeft een groot display met hoge resolutie, krachtige functies en geoptimaliseerde accessoires. Ook de Ecom Smart-Ex 02 DZ2 is voor Zone 2/22 en Divisie 2 met camera, is een veilige smartphone voor wereldwijd gebruik in gevaarlijke gebieden.

Tablets

Ecom heeft een diversiteit aan tablets. Ze zijn flexibeler dan ooit en hebben de juiste tablet voor elke behoefte. De DZ1-versie van de Tab-Ex 02-serie is er bijvoorbeeld verkrijgbaar in verschillende versies: een robuust industrieel model voor niet-gevaarlijke gebieden, een model voor Zone 2/22 / Divisie 2 en ook een model voor Zone 1/21 / Divisie 1 voor gevaarlijke gebieden.

Accessoires

Naast ATEX gecertificeerde telefoons en tablets distribueert Capestone ook bijpassende accessoires zoals: hoezen, opladers en diverse kabels. Informeer over de mogelijkheden via sales@capestone.com of bel naar 085 111 0838.

Neem contact op met onze experts!

Direct contact

Capestone bv
Haagse schouwweg 6
2332KG Leiden
Nederland

Schrijf u in voor de nieuwsbrief