Altijd op de hoogte waar uw goederen en voertuigen zijn

Capestone biedt een breed scala aan trackers speciaal voor professionele toepassingen. Bijvoorbeeld tracking van voertuigen (inclusief kilometerregistratie), tracing van; goederen, machines, gereedschap en personen. Met een tracker weet u altijd waar uw voertuigen of goederen zijn. Onze trackers zijn uitgerust met zowel een GPS als een GSM modem module. En indien gewenst robuust en waterbestendig. Ze zijn eenvoudig te programmeren en in te bouwen in voertuigen en vaak uit te breiden met externe antennes voor een beter ontvangst van het signaal.

Direct naar de webshop
track & trace magazijn
Mobile broadband Comgate

Waarom uw 4G/5G trackers bij Capestone kopen?

Premium Brands

Het productassortiment van Capestone is zorgvuldig samengesteld en uitgebreid getest. Ons portfolio is gericht op IoT- en mobiele internetoplossingen met 4G/5G-routers, IoT-gateways, sensoren, software en IoT / Mobile Broadband-connectiviteit.

Marktleider in de Benelux

Capestone is marktleider in de Benelux op het gebied van distributie van 4G/5G Wireless WAN & IoT.

Partner Up

Door samenwerking met complementaire partijen behalen we het optimale resultaat. Capestone koopt direct bij haar leveranciers, waardoor er korte lijnen zijn en volledige support.

Combineer hardware met data

Combineer uw tracker direct met IoT data sim

Door onze specialisatie in 4G/5G hardware en connectiviteit, kunnen we elke databehoefte met bijbehorend netwerkadvies naadloos invullen, tegen een scherpe prijs. Als onafhankelijk IoT Service Service Provider biedt zusteronderneming Comgate u verschillende typen IoT/data sims aan voor apparaten, machines en sensoren om deze slimmer te maken en te verbinden met het internet. Comgate werkt samen met verschillende leveranciers en biedt zo een compleet aanbod van IoT/M2M bundels tot mobile broadband abonnementen op 2G, 3G, 4G, 5G en Cat-M.

Neem contact op

Klanten aan het woord

Neem contact op met onze experts!

Direct contact

Capestone bv
Haagse schouwweg 6
2332KG Leiden
Nederland

Schrijf u in voor de nieuwsbrief