5G verbinding in samenwerking met Cradlepoint

Als beroemde DJ is onderweg zijn een groot deel van het werk. Om de reistijd efficiënt te besteden is een goede, stabiele en veilige internetverbinding essentieel. Samen met partner Brian’s Custom Audio BV maakt Capestone Wireless Wan op de tourbus van een Nederlandse DJ mogelijk. De 5G verbinding komt tot stand met de Cradlepoint R1900 router, 7 in 1 dome antenne en aansluitmogelijkheden.

 Brian Meghoe – Eigenaar Brian's Custom Audio Ontwikkeling & Ontwerp van maatwerk audiosystemen voor exclusieve auto's, jachten en mancaves.
“Mijn klanten verlangen topkwaliteit , ondersteuning en technische expertise!
Brian Meghoe – Eigenaar Brian’s Custom Audio Ontwikkeling & Ontwerp van maatwerk audiosystemen voor exclusieve auto’s, jachten en mancaves.

R1900 5G Router

De Cradlepoint R1900-router is een robuuste 5G router die geoptimaliseerd is voor netwerken in voertuigen, zoals bussen en vrachtwagens. De R1900 is een veelzijdige router die een constante en snelle verbinding genereert om de voertuigen te kunnen traceren of te verbinden van IoT-apparatuur. De router biedt op 5G downloadsnelheden tot 4.1 Gbps en uploadsnelheden van 660 Mbps.

De Cradlepoint router met IP64-classificatie biedt een compact ontwerp waarbij draadloze en bekabelde verbindingen een optimale poortplaatsing hebben. Hierdoor is de installatie van deze 5G router op de krapste plekken eenvoudig te realiseren.

Cradlepoint R1900

Altijd en overal online

Voertuigen, zoals patrouillewagens of stadsbussen, rijden constant de mobiele LTE- en 5G-dekking en WiFi-zones in en uit, wat van invloed is op de beschikbare WAN-bandbreedte. De Cradlepoint R1900 heeft failover wat betekent dat het 5G modem automatisch overschakelt naar 4G wanneer er geen 5G netwerk beschikbaar is. Daarnaast kunnen er 2 simkaarten worden geplaatst om altijd zeker te zijn van een goede netwerkverbinding.

5G & Tour bus
R1900

Neem contact op met onze experts!

Direct contact

Capestone bv
Haagse schouwweg 6
2332KG Leiden
Nederland