Geïntegreerde beveiligingsoplossingen op basis van slimme technologie.

Securitas Technology is een servicelijn van beveiligingsorganisatie Securitas en heeft meer dan 80 jaar ervaring in diverse branches. Het bedrijf speelt continu in op de veranderende wereld om ons heen. Het is de ambitie om met creativiteit, kennis en gedrevenheid oplossingen te realiseren die uniek zijn in de branche. Geïntegreerde oplossingen die grensverleggend zijn en die aansluiten bij de toekomst. Denk hierbij bijvoorbeeld aan intelligente software die toegepast wordt in combinatie met cameratechnieken. Ook biedt Securitas unified oplossingen wanneer er meerdere security systemen geïntegreerd dienen te worden in één platform met verschillende disciplines. Securitas Technology kan met zijn ruime ervaring te allen tijde een oplossing verzorgen voor de wens van de klant.

De oplossingen van Securitas Technology zijn ontwikkeld voor organisaties in de industrie, overheid, traffic, logistiek, building, marine & offshore, petrol, retail en carwash. Door de specifieke kennis van en ervaring in deze branches, weten ze wat er speelt en kennen ze de uitdagingen. Zeker zo belangrijk; de oplossingen zijn naadloos te integreren met vrijwel alle systemen en technologieën in deze branches. Denk hierbij aan het inzetten van mobiele camera units of systemen voor evenementen, provincies, gemeentes en bedrijventerreinen.

MOBIELE CAMERA UNIT – Flexibel camera toezicht

Securitas Technology heeft in eigen ontwikkeling een Mobiele Camera Unit (MCU) geëngineerd en opgebouwd. Bij de engineering van deze mast is samengewerkt met diverse entiteiten, zoals klanten, engineers, ontwikkelaars van staalconstructies en tekenaars. Door alle expertise te koppelen is de mast tot stand gekomen. Omdat elke klant een eigen visie en toepassingsgebieden heeft voor de mobiele camera unit is deze te allen tijde aan te passen aan de specifieke eisen en wensen van de klant. Voor de ontsluiting van de data  gebruikt Securitas Technology de 4G routers van Teltonika Networks en extra antennes afkomstig van Capestone.

Solution

In de afbeelding links staat de Mobiele Camera Unit, de MCU 3.0, afgebeeld. Deze unit is voorzien van een autonome brandstofvoorziening waarmee de unit in staat is meer dan 2 weken operationeel inzetbaar te zijn, zonder een vaste voedingsbron. De unit is voorzien van een 360 graden camera en PTZ-camera in één. De transmissie vindt plaats op basis van 4G of een point to point verbinding (situatie afhankelijk). De MCU 3.0 is eenvoudig verplaatsbaar middels een aanhanger. Er zijn geen vrachtwagens benodigd voor het (ver-)plaatsen van deze unit. Dit zorgt voor extra flexibiliteit.

De rechter afbeelding is de MCU Lite. Dit is een kleine unit voorzien van een camera, voedingsbron en transmissieapparatuur. Zoals te zien is op de afbeelding is het mogelijk om de voedingsbron op te laden middels de OV-verlichting. Uiteraard is dit gemeente afhankelijk of dit toegestaan is. De unit is in staat om 48 uur autonoom te functioneren. Deze unit wordt ingezet op locaties waar geen ruimte is voor de MCU 3.0, vast cameratoezicht (nog) geen optie is of tijdens evenementen.

Neem contact op met onze experts!

Direct contact

Capestone bv
Haagse schouwweg 6
2332KG Leiden
Nederland