Online installatie en programmering van Digicross

Neopaul is al ruim 50 jaar een vertrouwde leverancier van o.a. lichtreclame voor apotheken. Het bedrijf staat bekend om zijn kwaliteitsproducten en uitstekende service. Neopaul zorgt ervoor dat een defect apothekerskruis zo snel mogelijk hersteld of vervangen wordt. In het verleden bestonden deze apothekerskruizen uit neonverlichting. De laatste jaren heeft hier een overgang plaatsgevonden naar programmeerbare ledkruizen. Om de installatie en programmering van het eigen ontworpen “Digicross” zo eenvoudig mogelijk te maken is er gekozen voor 4G-technologie. Door deze technologie is de iconische ledverlichting nu naar eigen wensen in te vullen door een eigen tekst, het weer of een animatie.

Ben Van Mierlo – Design Neopaul.
“Fijne en vlotte samenwerking. Wij zijn nieuw in het gebruik van 4G technologie en Capestone heeft ons vlot door het proces geloodst. Prima advies en service. Neopaul is een tevreden klant”
Ben Van Mierlo – Design Neopaul.

Business challenge gevelverlichting

Een Apotheek moet opvallen in het straatbeeld, en dat doen ze met het groene apothekerskruis. Dit kruis geeft niet alleen aan waar de zaak zich bevindt; een verlicht kruis toont ook dat de apotheek open is. Neopaul specialiseerde zich reeds in de productie van deze belangrijke identificatie, toen het kruis nog exclusief in neon gemaakt werd. De led-apothekerskruisen van Neopaul zijn state-of-the-art.

Er zijn voldoende leveranciers van kant-en-klare ledkruizen te vinden, maar omdat Neopaul echter hoge design eisen stelt is er een eigen led apotheek kruis ontwikkeld; Digicross. “Om het installeren en programmeren van dit kruis zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we dit kruis voorzien van 4G-technologie. Op deze manier kan de bediening vanuit elke willekeurige browser gedaan worden en hoeven er geen netwerkaansluitingen voorzien te worden. Onze partner in deze 4G oplossing was Capestone. Dankzij hun advies en expertise hebben we een uniek en praktisch product kunnen samenstellen”. Voor deze innovatieve LED oplossing is er gekozen voor de 4G hardware van Cradlepoint.

Digicross 4G technology

Beheer & programmering op afstand ledverlichting

De kruisen zijn bestand tegen het meest extreme weer en dankzij de krachtige ledverlichting zijn ze zichtbaar van grote afstand. De led-apothekerskruisen bieden veel mogelijkheden in beeldvorming en programmering. Er kan gekozen worden uit een statisch of dynamisch beeld met datum, tijd en temperatuur. Ook een eigen tekst toevoegen en aanpassen of meerdere animaties tonen is een optie.

Voor meer informatie over Neopaul klik hier.

 

Neem contact op met onze experts!

Direct contact

Capestone bv
Haagse schouwweg 6
2332KG Leiden
Nederland