Wat betekent Wireless WAN?

Wireless Wan betekent internettoegang bieden via een wireless netwerk of een mobiele hotspot. LTE-netwerken zijn sneller dan ooit tevoren. Met de komst van 5G en vaste lage prijzen is Wireless WAN, of wide area networks de toonaangevende netwerkoptie geworden voor veel zakelijke toepassingen. Het verbindt mensen, plaatsen en dingen overal in combinatie met meer eenvoud, flexibiliteit en veiligheid.

Draadloos WAN is de toekomst

Mobiel internet is altijd ideaal geweest voor bedrijfscontinuïteit en het verzorgen van connectiviteit op plaatsen waar kabels niet kunnen komen, zoals voertuigen en de maritiem sector. De huidige LTE-netwerken zijn overal aanwezig en worden steeds sneller met de inzet van Gigabit LTE en 5G. Dalende vaste prijzen voor connectiviteit hebben de angst voor data overschrijding weggenomen. Kortom alle redenen voor bedrijven, retailketens en andere vaste locaties om voor Wireless Wan te kiezen als voorkeursbreedbandverbinding. Naarmate Cloud toepassingen, mobiliteit en IoT-apparaten zich blijven verspreiden, maakt het draadloze WAN een flexibele en uniforme benadering mogelijk om mensen, plaatsen en dingen overal met elkaar te verbinden. Het combineert op unieke wijze bereik en betrouwbaarheid met meer eenvoud, wendbaarheid en veiligheid – precies wat u zoekt in de volgende generatie van netwerktransformatie.

Mobile networking

Betrouwbaar

Mobiel internet biedt een diverse en beschermde verbinding die uitdagingen zoals graafmachines en vallende bomen vermijdt. Verder kunnen organisaties met cloud management software het netwerkverkeer nauwkeurig controleren en tegelijkertijd een hoge beschikbaarheid garanderen.

Secure

Mobiel Internet heeft geïntegreerde beveiligingsmogelijkheden die verder gaan dan bekabelde verbindingen, waaronder simkaartverificatie en privé-APN’s, die door een provider geleverd privénetwerk zijn.

4G/5G Mast

Flexibel

Met cloudbeheerde draadloze edge-oplossingen zijn LTE en 5G eenvoudig te implementeren en gemakkelijk te verplaatsen. Eindpunten kunnen moeiteloos naar een nieuwe kamer of locatie worden verplaatst zonder de moeite en de kosten van het trekken van een nieuwe buitenkabel.

Snel en steeds sneller

LTE gaat al veel sneller dan veel soorten bekabelde verbindingen, vooral sinds de komst van Gigabit-Klasse LTE. Deze glasvezelachtige snelheden blijven toenemen naarmate 5G in meer steden wordt uitgerold.

Eenvoudig schaalbaar

Van gebouwen en voertuigen tot IoT-apparaten en personeel, bedrijfsnetwerken kunnen ongelooflijk snel groeien. Mobiele netwerken zijn ontworpen om miljoenen eindpunten te ondersteunen over een naadloze landelijke footprint.

enterprise 4g 5g

Meer weten? Vraag het aan onze expert

Wij helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen. Of u nu technische ondersteuning zoekt voor uw Wireless Wan oplossing of algemene informatie over ons assortiment verlangt. Laat uw bericht achter en wij komen er spoedig op terug!

Direct contact
Service
Schrijf u in voor de nieuwsbrief