4G/5G & surveillance

In meerdere proces- en/of veiligheidsgerelateerde installaties is een stabiele netwerkverbinding cruciaal en is een reguliere bedrade verbinding niet mogelijk. Bijvoorbeeld bij beveiligingscamera’s aan boord van transportvoertuigen of mobiele cameramasten waar nog geen bedrade netwerkverbindingen zijn aangelegd. Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar een snelle en stabiele internetverbinding. 4G LTE/5G mobiel internet biedt hier de ideale oplossing, zeker op het gebied van surveillance. Wij bieden verschillende robuuste routers aan die voldoen aan alle veiligheidseisen voor toepassingen in een industriële omgeving en de mogelijkheid tot het aansluiten van analoge apparaten. Dual sim functionaliteiten van een router bieden u 24/7 uptime. U heeft de mogelijkheid om een vast IP-adres, eigen APN of VPN af te nemen op uw diensten zodat u een veilig mobiel netwerk opbouwt, vanaf de Edge tot aan uw Cloud omgeving.

Capestone kunt u als partner helpen om ervoor te zorgen dat elke locatie voorzien kan worden van een stabiel draadloos netwerk, waardoor een stabiele en gegarandeerde continue beveiliging van een object of locatie nooit in het geding is. We bieden volledige ondersteuning in branches zoals surveillance, transport en in de sector industrie. Uiteraard werken we hierin samen met gerenommeerde leveranciers van video/camera hardware en kunnen we zeer goed invulling geven aan uw connectiviteitsvraagstuk door het aanbieden van onze Onbeperkte simkaarten.

Echt Onbeperkt data sim, de uitkomst voor uw surveillance oplossing.

Mobile Broadband oplossingen zijn zeer populaire om een mobiel internetnetwerk aan te leggen op plekken waar een vaste internetverbinding niet mogelijk is, of niet aan de eisen voldoet. Om zorgeloos toegang tot het mobiele netwerk in Nederland te bieden is de “Comgate 4G/5G Echt Onbeperkt NL” simkaart ideaal voor uw mobiele camera mast, of beveiligingsoplossing aan boord. U beschikt over een data abonnement zonder daglimiet en met een Fair use policy van 1 TB per kalendermaand. Een perfecte basis voor een veilige en snelle beveiligingsoplossing.

De voordelen op een rij

  • Zorgeloos toegang tot het snelste mobiele netwerk in Nederland.
  • Creëer een totaaloplossing voor uw klant.
  • Future proof; geschikt voor 5G!
  • Geen daglimiet.
  • FUP van 1 TB per kalendermaand.
  • Middels jaarafspraken extra volumekortingen mogelijk.
  • Ook als 4G/5G Back-up oplossing in te zetten.
  • Maandelijks opzegbaar; zeer geschikt om als Tijdelijk Internet oplossing aan te bieden.
  • Beschikbaar in retail & wholesale variant.
  • Volledige technisch en commercieel support vanuit Capestone en Comgate op hardware en connectiviteit.
Kom in contact

Binnenkort; Hikvision Partnersessie in experience room Hikvision

Bent u werkzaam in surveillance? Dan hopen we u binnenkort te mogen verwelkomen in de experience ruimte van Hikvision. Tijdens deze rondleiding komen verschillende beveiligingstoepassingen voorbij in verschillende branches en slaan we de brug naar internet netwerkapparaten i.c.m connectiviteit van Capestone en zusteronderneming Comgate. Uiteraard duiken we tevens in het onderwerp cyber security. De voorbereidingen worden getroffen en we hopen u snel meer over dit event te kunnen vertellen.

Technology Partnership

Hikvision en Capestone zijn vorig jaar gestart met een partnership. Deze samenwerking biedt partners volledige ondersteuning in branches zoals surveillance, transport en in de sector industrie. Hikvision is een wereldwijd toonaangevende leverancier van IoT-oplossingen met video als kerncompetentie. Het bedrijf  is van mening dat nauwe samenwerking met een ecosysteem van partners nodig is om innovatie en ontwikkeling in de beveiligingsindustrie verder te versnellen en tegelijkertijd maximale waarde voor klanten te waarborgen. Rolf van den Hoek, Business Development Manager Industrie, Transport en Fire Prevention bij Hikvision Benelux: “Met onze samenwerking met Capestone versterken we elkaar binnen verschillende industrieën. Wanneer wij onze camera’s en/of warmtebeeld camera’s adviseren op locaties zonder (beschikbare) infrastructuur of bij mobiele objecten en/of voertuigen, biedt het producten- en dienstenportfolio, de kennis en het juiste advies van Capestone uitkomst voor een goed werkende totaaloplossing”.

Geïnteresseerd?

Meer weten? Vraag het aan onze expert

Wij helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen. Of u nu technische ondersteuning zoekt voor uw Wireless Wan oplossing of algemene informatie over ons assortiment verlangt. Laat uw bericht achter en wij komen er spoedig op terug!

Direct contact
Service
Schrijf u in voor de nieuwsbrief