Beheer en monitor uw data met behulp van RMS van Teltonika

Teltonika Networks Remote Management System (RMS) is een alles-in-één IoT-platform dat een slimme oplossing biedt om volledig op afstand, veilig en betrouwbaar op de hoogte te blijven van uw gehele verbonden oplossing. Met het Teltonika Remote Management System kunt u uw Teltonika-routers en gateways, waaronder alle RUT- en TRB-apparaten, gemakkelijk online beheren en monitoren. Zelfs als ze geen openbaar IP-adres hebben. Ook kunt u middels RMS Connect een verbinding opzetten met het apparaat achter de router, zoals bijvoorbeeld een IP-camera, laptops of industriële computers die op Linux of Windows draaien. Daarnaast biedt Teltonika met RMS mogelijkheden voor VPN en API’s.

Om u kennis te laten maken met RMS biedt Teltonika Networks u een gratis proefperiode van 30 dagen voor elk nieuw device. Zo kunt u het Remote Management Systeem een maand lang gratis proberen! Meer informatie over de gratis proefperiode en de voordelen van RMS leest u hieronder.

Remote Management System Elementen

Om aan iedere klantwens te voldoen, biedt Teltonika verschillende functionaliteiten van RMS die afzonderlijk verkrijgbaar zijn, zodat u alleen kunt kiezen wat uw bedrijf nodig heeft en kosten bespaart. Hieronder leggen we de onderdelen van RMS aan u uit:​​​​​

Management

Volledige controle en bewaking van uw hele vloot van Teltonika Networks-routers en gateways is een van de belangrijkste functies die Remote Management System (RMS) biedt. Naast het garanderen van de beschikbaarheid en veiligheid van uw apparaten, biedt RMS Management veel functies om uw tijd en kosten te besparen terwijl u alles op afstand beheert – zelfs zonder Public IP!

Connect

RMS Connect is een toegangssysteem, waarmee u slimme apparaten op afstand kunt bereiken en bedienen met RMS. Als uw PLC, industriële pc, beveiligingscamera, verkooppuntsysteem of een ander ‘slim’ apparaat bereikbaar is via een van de RMS-compatibele routers of gateways, kunt u er toegang toe krijgen met RMS Connect zonder Public IP of aanvullende VPN-services!

VPN

We weten hoe vervelend het kan zijn om grootschalige netwerken met verschillende apparaten te beheren. Teltonika heeft RMS VPN ontworpen zodat u eenvoudig een VPN-verbinding met uw hele infrastructuur kan opzetten. Nu kunt u op afstand, simpel en veilig meerdere eindpunten tegelijk bereiken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het configureren van verschillende protocollen of het instellen van servers.

API

Met RMS API kan uw IoT-platform rechtstreeks communiceren met RMS en de exacte gegevens en functionaliteit krijgen die u nodig hebt. Net als bij andere RMS-services willen we u volledige controle geven over uw oplossing en RMS API brengt dat naar een hoger niveau.​

Waarom kiezen voor RMS?

RMS biedt u een krachtige oplossing voor toegang en beheer op afstand. Hiermee kunnen u en uw klant tijd en operationele kosten kunnen besparen. Het RMS-systeem is onmisbaar wanneer u grotere aantallen routers wilt uitrollen en het beheer daarvan zoveel mogelijk remote wilt doen. We lichten enkele RMS functionaliteiten hieronder voor u uit:

Real-time Alarmsystemen

Met RMS heeft u de mogelijkheid om zelf een Real-time alarmsysteem in te stellen. Hiermee stelt u e-mailwaarschuwingen in om op de hoogte te blijven van wat er met uw apparaten gebeurt. U kunt speciale waarschuwingen configureren voor verschillende gebeurtenissen. Bijvoorbeeld de als sterkte van het mobiele signaal dat onder een bepaalde drempel zakt, statuswijzigingen of een apparaat dat een gedefinieerde GPS-locatie verlaat/binnengaat.

Verder kan RMS u helpen de prestaties en efficiëntie van uw netwerk te verbeteren. U heeft namelijk de mogelijkheid om een aangepast rapportagesysteem in te stellen dat informatie bevat over relevante parameters van het apparaat. Deze rapportage tools kunnen helpen om de prestaties van uw netwerk te verbeteren. Bijvoorbeeld met elementen als beschikbaarheid van routers, performance en uitzonderingen. Als u weet hoe uw netwerk functioneert, kunt u daarop anticiperen.

Bespaar kosten met over-the-air firmware (FOTA) en configuratie updates

Implementeer het gewenste configuratie template of de nieuwe firmware versie op hetzelfde moment in meerdere routers of groepen routers. Deze over-the-air bulk upgrade (FOTA) en configuratie levert een aanzienlijke kostenbesparing op.

Veiligheid en toegankelijkheid

Ook routers zonder publiek IP-adres zijn met RMS op afstand te managen, u bespaart daarmee op de onderhoudskosten van het systeem en verhoogt de effectiviteit ervan. De communicatie tussen de routers en de main server is beveiligd door een hardcoded OpenVPN verbinding. Daarom is geen configuratie vereist en een veilige uitwisseling van gegevens garandeert.

Probeer nu gratis 30 dagen gratis Remote Management System

Teltonika Networks biedt u een gratis proefperiode van 30 dagen voor elk nieuw apparaat, zodat u RMS een maand lang gratis kunt proberen! Nadat de proefperiode voorbij is, kost het één RMS-credit om een extra 30 dagen te genieten van de RMS Management-service. Let op: De licentie wordt automatisch verlengd zolang u credits op uw account hebt staan.

Heeft u interesse in een maand gratis RMS van Teltonika? U kunt gratis een RMS account aanmaken via de RMS Portal. Wanneer u uw device toevoegt aan het RMS kunt u gelijk gebruik maken van uw 30 dagen gratis.

RMS Connect & VPN

Als het gaat om toegang tot andere apparaten via Teltonika routers en gateways heeft u Teltonika data nodig. Teltonika biedt voor elk bedrijf binnen RMS een gratis vergoeding van 5 GB voor dataverkeer. Als u meer data nodig heeft voor toegang op afstand tot eindapparaten, kunt u eenvoudig opwaarderen. Deze kunt u aanschaffen door middel van de RMS-credits. Elke stap van 2 GB kost 1 RMS-credit. Capestone levert Teltonika Remote Management System credits in packs, van 12 stuks, 24 stuks, 100 stuks, 250 stuks en 1000 stuks. De Teltonika RMS packs kunt u eenvoudig via onze webshop hier bestellen.

Lees hier meer over de Security van RMS
RMS Teltonika

Kom in contact met onze RMS Specialist

Direct contact

Capestone bv
Haagse schouwweg 6
2332KG Leiden
Nederland