Bewaak, beheer en stel uw 4G/5G verbinding beschikbaar vanaf één scherm.

InControl is het cloudgebaseerde beheersysteem van Peplink voor endpoints. Wanneer uw apparaten zijn aangesloten op het beheersysteem, verzamelt het gegevens om nuttige rapporten over alle aspecten van uw netwerk te genereren. Op één enkel scherm kunt u configuraties naar al uw endpoints sturen. Als u dieper wilt gaan, kunt u op afstand toegang krijgen tot de web administratie van elk apparaat in uw netwerk.

Met InControl bespaart u configuratietijd, minimaliseert u het aantal vrachtwagentransporten, houdt u de status van uw netwerk in de gaten en lost u eventuele problemen proactief, snel en nauwkeurig op.

Direct naar de webshop

Een breed scala aan mogelijkheden

Van netwerk provisioning tot SSID beheer, InControl geeft u volledige controle over uw netwerk vanuit elke web browser:

Zero Touch-configuratie

InControl vereenvoudigt het netwerkbeheer door netwerkinformatie samen te voegen en in overzichtelijke rapporten te presenteren. Push configuratie- en firmware-updates naar honderden apparaten met één druk op de knop en pas schema’s toe op SSID, Firewall-regels, uitgaande beleidslijnen en SD-Switch-poorten.

SD-WAN provisioning

Provisioning configuraties naar eindpunten duurde vroeger uren. Met InControl bouwt u uw PepVPN-netwerk nu in één minuut. Open de PepVPN-configurator, selecteer uw topografie en selecteer uw peers.

Fleetmanagement met GPS

InControl 2 biedt volledig beheer van uw wagenpark wanneer deze wordt gebruikt in combinatie met onze GPS-apparaten in voertuigen, zoals de MAX HD2 en BR1. Volg uw apparaten waar ze zich ook bevinden met behulp van onze interactieve kaarten. Controleer de snelheid van het voertuig, de dekking van het mobiele netwerk en de verkeerssituatie. Speel complete routegeschiedenissen voor een willekeurige periode af.

Problemen met het netwerk oplossen

Stel e-mailmeldingen in voor belangrijke netwerkgebeurtenissen. Bewaak de WAN-kwaliteit en het bandbreedtegebruik met behulp van intuïtieve grafische rapporten. InControl 2 biedt gedetailleerde logboeken van uw netwerkgebeurtenissen en -activiteiten. Tot slot kunt u met de functie Remote Web Admin rechtstreeks toegang krijgen tot de WebUI van elk apparaat, waardoor u vrachtwagenrollen bespaart.

InControl API: InControl-informatie integreren in uw eigen app

De InControl 2 API opent een wereld van mogelijkheden om ons platform te integreren met uw eigen apps, website, of andere software van derden.

Peplink’s InControl API maakt het mogelijk om InControl functionaliteit en rapportage direct in uw eigen systeem, web-based platform, of app te vouwen. U zult in staat zijn om gebruiksrapporten te bekijken, verbindingsstatussen te bekijken, gebruikersstatistieken te verzamelen en een kaart van uw Peplink apparaten in real time te zien.

Peplink incontrol

Kom in contact met onze InControl Specialist

Direct contact

Capestone bv
Haagse schouwweg 6
2332KG Leiden
Nederland