Fixed Wireless Access voor MKB

Mobiel internet wordt in het MKB steeds vaker gebruikt als primair internet. Fixed Wireless Access wordt ingezet in plaats van een ADSL-, VDSL- of glasvezelverbinding. Door de hoge mate van flexibiliteit, de eenvoudige setup en hoge doorvoersnelheid van data op 4G/5G wordt deze oplossing gebruikt in allerlei toepassingen. Zo kunt u eenvoudig een internet en WiFi verbinding maken op iedere locatie waar 4G of 5G dekking is. Hiermee worden landelijke gebieden en afgelegen locaties ontsloten en dus toegankelijk.

Comgate introduceert een unieke totaaloplossing voor MKB bedrijven om eenvoudig een primaire internetverbinding op te zetten: 4G/5G Mobiel Internet voor het MKB.

Direct aanvragen

Stabiele en snelle connectiviteitsoplossing

Met het 4G/5G Mobiele Internetpakket voor het MKB bieden we een unieke oplossing voor bedrijven in Nederland. De router in deze oplossing draait op het 5G netwerk van T-Mobile maar is uiteraard ook backwards compatible op 4G. De mobiele internetoplossing levert een hogesnelheidsverbinding die meer bandbreedte heeft dan een standaard vaste lijn. Daarbij is de TCL uitgerust met een hoge kwaliteit WiFi, waardoor het tot 1000 gelijktijdige WiFi verbindingen ondersteunt. Perfect voor thuis, kleine bedrijven, online evenementen en meer.

Connectiviteit

Het 4G/5G Mobiele Internetpakket voor het MKB is inclusief de Comgate 4G/5G Echt Onbeperkt NL databundel. Hiermee heeft u geen daglimiet, een ruime fair use policy (FUP) van 1.000 GB per maand en beschikt u over 5G waardoor uw organisatie de komende jaren voorzien is van de best mogelijke mobiele verbinding.

De voordelen van: 4G/5G Mobiel Internet voor het MKB

 • 24/7 stabiele en snelle internetverbinding op het netwerk van T-Mobile.
 • Primaire plug & play internetoplossing met hoge kwaliteit WiFi voor het MKB.
 • Primaire oplossing op locaties waarbij de vaste internetverbinding onvoldoende bandbreedte biedt.
 • Ideaal voor bedrijven in het buitengebied, bedrijven met flexibele locaties
 • Perfect voor een dedicated internetverbinding voor thuiswerken.
 • Secundaire oplossing waarbij de 4G/5G verbinding dient als back-up van de glasvezelverbinding.
 • Inclusief connectiviteit.
 • Inclusief configuratie en verzending.
 • Uit te breiden met Access points voor extra WiFi punten.
TCL 5G router

Inbegrepen in dit pakket

Deze totaaloplossing bevat een set van producten en diensten om primair mobiel internet te leveren. Inbegrepen in het pakket:

 • TCL Linkhub 5G router.
 • Comgate Echt Onbeperkt data op het T-Mobile netwerk via 4G/5G in Nederland.
 • Garantie en support op alle onderdelen zolang het abonnement loopt.
 • Plug & Play installatie.
Optioneel:

U heeft de mogelijkheid om de hardware van het 4G/5G Mobiele internetpakket voor het MKB uit te breiden met devices zoals een access points of switch. Informeer bij onze sales afdeling voor de mogelijkheden.

Bekijk hier de dienstbeschrijving

Totaaloplossing in abonnementsvorm

Het 4G/5G Mobiele internetpakket voor het MKB wordt aangeboden in een abonnementsvorm. Tijdens het abonnement profiteren partners en klanten van onze service en jarenlange ervaring en expertise. We bieden abonnementen van verschillende looptijden:

– 12 maanden;
– 24 maanden;
– 36 maanden.

Maatwerk

Heeft u andere specifieke wensen? Geen probleem! Wij bieden ook maatwerk. Voor elke toepassing bieden we een passende oplossing. We komen dan graag met u in contact wat uw wensen zijn. Onze sales afdeling staat u graag te woord.

Neem voor de mogelijkheden contact op met sales@capestone.com of bel naar 085 111 0838.

partner up

Vraag dit pakket aan

Wilt u het 4G/5G Mobiele internetpakket voor het MKB gebruiken in NederlandVraag nu uw pakket aan door hieronder het aanvraagformulier in te vullen en versturen. Onze sales afdeling neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Aanvragen

Onze merken

Capestone & CROSSCALL
Capestone & CAT
Capestone & RugGear
Capestone & Iristick
Capestone & Sierra Wireless
Capestone & Ecom
Capestone & I.Safe MOBILE
Capestone & Sonim
Capestone & Kore Wireless
Capestone & Vuzix
Capestone & TP-Link
Capestone & QuWireless
Schrijf u in voor de nieuwsbrief