Nicky van den Berg aangesteld tot Customer Sucess Manager

Capestone maakt een enorme groei door. Steeds meer bedrijven in binnen- en buitenland zijn op zoek naar een partij die hen adviseert bij de invulling van hun data behoefte in combinatie met 4G/5G hardware. Om deze toenemende vraag te kunnen beantwoorden is het van belang om de juiste mensen op de juiste plek te hebben en ons team verder uit te breiden. Vanaf 1 september is Nicky van den Berg aangesteld tot Customer Success Manager voor Capestone en Comgate. Een belangrijke rol als schakel tussen partners en de interne organisatie.

Centrale rol

Vanaf 1 september is Nicky van den Berg aangesteld tot Customer Succes Manager voor Capestone en Comgate. ​​​​Met haar achtergrond als projectleidster zal Nicky een centrale rol gaan spelen tussen de afdelingen Sales en Support door deze operationeel te ondersteunen bij nationale- en internationale opdrachten en projecten. Haar expertise ligt met name op het verbinden van interne- en externe organisatie en processen.

Daarnaast is Nicky aangenomen om nieuwe resellers te onboarden, het klantcontact in de breedste zin van het woord te verbeteren en alle werkprocessen binnen de organisaties te optimaliseren. “Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan. Beide bedrijven zijn erg hard gegroeid. Het optimaliseren van processen en het verder onboarden van partners is nog belangrijker geworden. De energie op de werkvloer is zeer goed. Mooi om bijdragen te kunnen leveren aan een groeiende organisatie”, aldus Nicky van den Berg.

aankondiging Nicky van den Berg