Met onze vernieuwde 5G propositie nu nog meer voordeel!

Steeds vaker zien we dat partners bij de aanschaf van 4G en 5G hardware direct de data simkaarten afsluiten aangeboden door IoT Service provider Comgate. Bij een draadloze mobiele internet oplossing is immers altijd een simkaart nodig om data te kunnen ontsluiten. Juist door de specialisatie in 4G/5G hardware en connectiviteit, kan iedere databehoefte met bijbehorend netwerkadvies naadloos worden ingevuld, tegen een scherpe prijs. Partners profiteren van de vakkennis van Comgate en hebben daarnaast één aanspreekpunt en één factuur.

Kom in contact!

Mobile Broadband oplossingen zijn zeer populaire om een mobiel internetnetwerk aan te leggen op plekken waar een vaste internetverbinding niet mogelijk is, of niet aan de eisen voldoet. Denk aan internet in het buitengebied, mobiel internet in voertuigen, of als back-up wanneer de vaste internetverbinding wegvalt. Verder ziet Capestone de markt van 4G/5G Fixed Wireless Access gestaag toenemen waarbij de 4G/5G router & sim als primaire bron van internet wordt gebruikt. Tevens worden dergelijke oplossingen gretig afgenomen in de maritieme sector, voor events zoals de opbouw van Covid snelteststraten en als onderdeel van beveiligingsoplossingen gekoppeld aan video-bewaking.

Om zorgeloos toegang tot het mobiele netwerk in Nederland te bieden is de “Comgate 4G/5G Echt Onbeperkt NL” simkaart ideaal. In plaats van een upgrade naar 5G is dit abonnement vanaf heden standaard 5G en backwards compatible met 4G. Zo bent u volledig voorbereid; 5G is dé oplossing van de toekomst. Graag informeren we u in dit artikel over deze vernieuwde propositie! Zonder dag limiet* i.c.m. de hoogste datasnelheden beschikbaar in Nederland. Zoals altijd worden onze oplossingen geleverd in een Retail model en is op aanvraag een Wholesale variant waar de Partner zelf de tools krijgt om hoog volume databundels samen te stellen leverbaar.

enterprise 4g 5g

Verbeterde Echt Onbeperkt simkaart en toepassingen

Voorbeelden van Mobile Broadband toepassingen:

De “Comgate 4G/5G Echt Onbeperkt NL” biedt zorgeloos toegang tot het mobiele netwerk in Nederland. We geven u als partner graag een aantal voorbeelden waarom deze Mobile Broadband oplossing zeer geschikt is;

Ideaal geschikt om als 4G/5G Back-up oplossing in te zetten

Heeft u een kantoor, bedrijfspand of winkel welke aangesloten is op een xDSL of glasvezelverbinding en zoekt u redundantie? Beperk uw organisatie, omzet en uw klanttevredenheid dan niet door dagelijkse datalimiteringen die operators stellen aan een databundel. De Comgate 4G/5G Echt Onbeperkt NL databundel heeft geen daglimiet, een ruime FUP van 1.000GB per maand en beschikt over 5G waardoor uw organisatie de maximale flexibiliteit en redundantie over het mobiele netwerk heeft.

Tijdelijk Internet over 4G/5G voor events, verhuizingen en pop-up stores

Geen tijd om een vaste internetverbinding aan te vragen? Gebruik deze simkaart voor een korte periode (minimaal 1 maand) in combinatie met een 4G/5G router voor tijdelijke internetoplossingen op iedere locatie in Nederland. Binnen 24 uur geleverd, desgewenst met configuratie, externe antennes en installatie op locatie. Bekijk daarvoor het Capestone Tijdelijk Internet Pakket.

4G/5G Fixed Wireless Access (FWA)

Op veel locaties in Nederland is een snelle vaste internetverbinding nog steeds niet altijd goed mogelijk. Voor deze bedrijven is een op 4G/5G gebaseerde oplossing ideaal. De Comgate 4G/5G Echt Onbeperkt NL biedt in combinatie met een 4G/5G router voor Small/Home Office of voor Enterprise de oplossing.

De voordelen van Comgate 4G/5G Echt Onbeperkt

We zeten graag nog even alle voordelen van onze vernieuwde propositie “Comgate 4G/5G Echt Onbeperkt NL” simkaart op een rij:

  • Zorgeloos toegang tot het snelste mobiele netwerk in Nederland.
  • Creëer een totaaloplossing voor uw klant.
  • Future proof; geschikt voor 5G!
  • Geen daglimiet.
  • FUP* van 1 TB per kalendermaand.
  • Middels jaarafspraken extra volumekortingen mogelijk.
  • Ook als 4G/5G Back-up oplossing in te zetten.
  • Maandelijks opzegbaar; zeer geschikt om als Tijdelijk Internet oplossing aan te bieden.
  • Beschikbaar in retail & wholesale variant.
  • Volledige technisch en commercieel support vanuit Capestone en Comgate op hardware en connectiviteit.

De “Comgate 4G/5G Echt Onbeperkt NL” simkaart bestelt u eenvoudig via sales@capestone.com of uiteraard via Iot Service Provider Comgate. 

Vraag de Comgate 4G/5G Echt Onbeperkt simkaart hier aan

*Fair-use policy (FUP)

Om de betaalbaarheid en beschikbaarheid van de oplossing te borgen wordt er een fair-use policy gehanteerd van 1.000 GB, oftewel 1 TB aan data per maand. Er wordt geen daglimiet gehanteerd, maar bij een verbruik boven de 1000 GB per kalendermaand ontvangt u een waarschuwing. Zonder aanpassing van het dataverbruik kan dit resulteren in deactivatie van de simkaart door T-Mobile of door Comgate. We adviseren u zodoende om het dataverbruik te monitoren en te limiteren in de hardware, danwel meerdere simkaarten af te nemen om het dataverbruik te verdelen. We hebben meerdere routers in ons assortiment waarmee we dit voor u in kunnen stellen. Informeer naar de mogelijkheden via sales@comgate.io.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief